Brug dine analoge redskaber til dit næste projekt
Hjem NYHEDER Brug dine analoge redskaber til dit næste projekt

Brug dine analoge redskaber til dit næste projekt

Af Redaktionen

Teknologien har rykket sig meget indenfor de sidste par generationer.

Med en pc og smartphone ved hånden, har vi fået adgang til alle værktøjer og alt det information, som man kan drømme om.

Med denne gave har mange også svært ved at lægge teknologien fra sig. Både i hverdagen og på arbejdet fylder vores devices mere og mere. Det kan dog give mening at træde et skridt tilbage og gøre tingene på mere analog vis engang imellem. Ved at gribe dine analoge skriveredskaber, papir, lineal, og andre redskaber, kan du ændre dine hverdagsmønstre, få mere mentalt overskud, og se tingene fra et nyt perspektiv.

Styrk din motivation med variation

Når det meste af vores arbejde og hverdag er samlet på skærme, så kan det hurtigt blive meget ensformigt at arbejde med enten pc’er eller smartphones meget af tiden. Man kan hurtigt mærke motivationen falde ved længere tid foran skærmen. Måske udvikles der endda hovedpine eller sløvhed. Ved at ændre lidt på sine hverdagsvaner, så kan du dog aktivere din hjerne på en simpel måde og derved holde motivationen nemmere. Prøv derfor at ændre lidt i den måde, som du arbejder kontinuert på. Den klassiske er at rejse sig op, gå nogle hurtige ture, eller ændre sin stilling mens man arbejder. Der er dog også andre små tricks, som du kan benytte til at holde motivationen.

Brug dine analoge redskaber

Brug dine analoge redskaber til dit næste projektVed at ændre lidt på dine arbejdsmetoder, kan du også styrke din motivation og fjerne dig lidt fra dine digitale redskaber. Prøv at benytte blyant og notesblok til at tage noter med, når du arbejder i stedet for at skrive ned på computeren. Skal du lave plantegninger og skitser, kan du med fordel arbejde passer og lineal, så du kan få et andet syn på tingene og måske blive inspireret med lidt flere frie rammer i din arbejdsgang.

Få mere ro på et mentalt plan

Hvis du er mere åben for at variere din hverdag og bruge mindre tid foran skærme med den samme slags arbejde, så er du også med til at styrke dit mentale overskud og indre ro. Du får sandsynligvis nemmere ved at lægge arbejdet fra dig, også når du tager hjem. Det kan give dig mere energi til at slappe af, så du har bedre mulighed for at genoplade og blive klar til næste dag.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>