Canon lancerer  fire professionelle videokameraer – XA65, XA60, XA75 og XA70
Hjem NYE PRODUKTER Canon lancerer fire professionelle videokameraer – XA65, XA60, XA75 og XA70

Canon lancerer fire professionelle videokameraer – XA65, XA60, XA75 og XA70

Af Redaktionen

Canon lancerer i dag fire professionelle videokameraer – XA65, XA60, XA75 og XA70 – samt prosumer videokameraet LEGRIA HF G70.

De nye videokameraer passer til en bred vifte af optagelsesscenarier, herunder dokumentarer, virksomhedsevents eller uddannelse.

Disse modeller tilbyder professionel ydeevne og kan optage exceptionel 4K-kvalitet og HD UVC Streaming via USB-C[i], og de har avancerede autofokus- og ansigtsregistreringsfunktioner. Man kan lave MP4-optagelser med alle fem kameraer, mens de fire professionelle videokameraer understøtter XF-AVC-optagelse til broadcast-produktioner.

Højkvalitets-, 4K-optagelser

Med Canons sortiment af kompakte videokameraer kan content creators nemt optage forbløffende 4K-billedmateriale, uanset optagelsesscenario. XA65/XA60 og XA75/XA70 er udstyret med henholdsvis en 1/2,3″-type CMOS-sensor og en 1,0″-type CMOS-sensor og drives alle af Canons DIGIC DV6-billedprocessor, så brugerne kan optage 4K UHD- og Full HD-billeder vha. oversampling og få glæde af overlegen HD-kvalitet. Dette gør dem perfekt til brug i en lang række optagelsessituationer. Og i kombination med Canons intelligente optiske design tilbyder disse videokameraer imponerende zoomfunktionalitet i et let og kompakt hus. XA65/XA60 byder på 20x optisk zoom og XA75/XA70 på 15x zoom (35mm-ækvivalent). Samtlige professionelle modeller understøtter 40x digital zoom, hvormed zoom kan udvides til 800x i XA65/XA60 og til 600x i XA75/XA70. De fire nye XA-videokameraer har fortræffelige videofunktioner og er også designet til at forbedre betjeningen, takket være en ny 3,5″ stor LCD-touchscreen og en elektronisk søger med høj opløsning.

Nøjagtig fokus, stabile optagelser

XA65/XA60 og XA75/XA70 er udrustet med Canons højpræcisions AF-systemer, så content creators kan være sikre på, at de kan låse fokus på deres motiver og nemt følge med i, hvad der sker inden for billedrammen. XA75/XA70 har Dual Pixel CMOS AF, hvormed man kan opnå hurtig og nøjagtig fokus, og med Dual Pixel-fokusguiden kan man nemt opnå manuel fokus på et motiv. XA65/XA60 benytter et avanceret Hybrid AF-system til nøjagtig fokusering, selv i svagt lys. De fire kameraer tilbyder alle justerbare fokuseringshastigheder til enten at bruge hurtig eller jævn AF. Fokuseringshastighederne kan styres fra kameraernes 3,5″ LCD-skærm, så brugerne nemt kan indstille fokus ved blot at røre ved et enkelt AF-punkt på skærmen. Og for at få endnu højere nøjagtighed og bedre betjening – særligt i travle miljøer, hvor fotografer skal holde fokus på motivet – er kameraerne også udstyret med Face Detection AF (ansigtsregistrering) og Face Tracking (ansigtssporing). På alle fire kameraer kan man indstille manuel fokus vha. fokus-/zoomringen eller ved hjælp af kontrolringen på XA75/XA70’s objektiv. Endelig bidrager kameraernes 5-aksede billedstabilisering til jævne, rystefrie billeder.

Alsidige optagelsesformater

XA65/XA60 og XA75/XA70 tilbyder en række fleksible optagelsesmuligheder, der passer problemfrit ind i professionelle workflows, hvad enten man optager XF-AVC 4K UHD 160 Mbps ved 25P til tv-produktioner eller i den mindre, mere håndterbare codec MP4 4K UHD 150 Mbps ved 25P. Med en række særlige optagelsesmuligheder som slowmotion og fastmotion, On-screen Display-optagelse, der indlejrer dato og tid i videoen, og en infrarød optagelsesmetode til brug i mørket kan disse kameraer bruges til en bred vifte af scenarier. Det brugerdefinerede billedmenu, hvormed brugerne kan farvematche billeder med andre Canon-kameraer, gør, at de også nemt kan integreres i en opsætning med flere kameraer. XA65/XA60 og XA75/XA70 har to XLR-lydudgange og 4-kanals lineær PCM til at indstille optagelsesniveauet og -følsomheden, så man kan optage professionel lyd.

Forbedrede tilslutningsmuligheder

Canon lancerer  fire professionelle videokameraer – XA65, XA60, XA75 og XA70Canons nye professionelle videokameraer kommer med en række forskellige tilslutningsmuligheder, så man hurtigt og nemt kan overføre videoer i høj opløsning. XA65/XA60 og XA75/XA70 kan streame HD-video i UVC via USB-Cigennem en PC – hvilket er perfekt til uddannelsessteder eller bedesteder, der i stigende grad tilbyder både ansigt-til-ansigt- og virtuelle services. Samtlige modeller har HDMI-output og simultan backup og relay recording via dobbelte SD-kort, og XA65 og XA75 tilbyder også 3G-SDI-output.

Slip din indre filmskaber fri

LEGRIA HF G70 er designet til spirende filmskabere og dokumentarister og er et multifunktionskamera, der leverer professionelle funktioner i et brugervenligt hus, så man kan optage som en pro. Dette videokamera benytter en 1/2,3″-type CMOS-sensor og et højkvalitets-, 20x-zoomobjektiv, og det optager 4K UHD-video i MP4 og oversampled HD i utrolig høj opløsning. Takket være HDMI- og USB-C-udgangene kan brugerne forvandle LEGRIA HF G70 til et webkamera til at lave højkvalitets-videoopkald og dele indhold online. LEGRIA HF G70 tilbyder ekstra optagelsesmetoder, herunder Natoptagelse, On-screen Display-optagelse og Audio Scene-optagelse, som tilføjer lydoptagelser, der er tilpasset optagelsesmiljøet.

Nye, avancerede produkter i Pro AV-porteføljen

Sammen med lanceringen af disse videokameraer præsenterer Canon også en række produkter til tv- og live-produktioner, herunder CR-N700, CN8x15 IAS S E1/P1, EU-V3 og DP-V2730. Canons nyeste PTZ-kamera, CR-N700, er et 4K60P 4:2:2 10-bit PTZ-kamera med 12G-SDI-tilslutning, der er designet til professionelle tv-produktioner. Med CN8x15 IAS S E1/P1, EU-V3 og den nye Cinema EOS firmware-opdatering vil Canons avancerede Cinema-kameraer, EOS C300 Mark III og EOS C500 Mark II, kunne arbejde problemfrit i live produktions-workflows. Canon lancerer desuden en 27″ DP-V2730-referenceskærm, hvilket styrker Canons udvalg af 4K-skærme og dermed tilbyder en løsning, der dækker ethvert behov.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>