Canon offentliggør idag tre europæiske premierer på FESPA 2022
Hjem TELEKOMMUNIKATION Canon offentliggør idag tre europæiske premierer på FESPA 2022

Canon offentliggør idag tre europæiske premierer på FESPA 2022

Af Redaktionen

 Canon offentliggør i dag tre europæiske premierer:

  • FLXfinish+: den unikke UVgel-funktion, der – med ét ink-sæt – giver grafiske virksomheder mulighed for at fremstille matte, glossy og en blanding af matte og glossy finishes i ét og samme print.

  • Arizona 6100 Mark II: Canons hidtil hurtigste flatbed-printer i Arizona-serien.

  • PRISMA XL Suite: Workflow-software, der er udviklet til at hjælpe printleverandører og grafiske designere med at skabe enestående og inspirerende storformat-printapplikationer.

Ét klik, to finishes, ét print med FLXfinish+

Canons Colorado-baneprintere er kendt for at give kunder valget mellem en fløjlsagtig, mat eller en farverig, glossy finish med blot ét ink-sæt. I dag – på FESPA 2022 – præsenterer vi det næste skridt for Colorado-serien: FLXfinish+ – en unik mulighed for at printe en blanding af matte og glossy finishes i ét print, ved blot ét klik på en knap.

Ved at kunne vælge begge finishes i ét print kan printleverandører tage hele deres udbud af applikationer til det næste niveau: Fra at få brands til at skille sig ud med POS-materiale og reklamer til at gøre labels og overføringsbilleder levende med glossy detaljer, så de kan skabe flotte effekter på indendørs indretningsapplikationer.

Den patenterede UVgel-teknologi muliggør denne unikke effekt, uden at man behøver en ekstra lakkanal eller ekstra forbrugsstoffer. Alt dette gøres i én enkelt, fuldt automatiseret proces, så man kan have den kørende uden opsyn og uden ekstra driftsomkostninger.

FLXfinish+vil følge med som standard på alle Colorado 1650-printere og som tilvalg på alle Colorado 1630-printere. Det fås også som en opgradering til samtlige 1630- og 1650-printere, der allerede er installeret hos kunder – noget, der understreger Canons engagement i at tilbyde en smart investeringsløsning til virksomhedens kunder.

Ny Arizona 6100 Mark II – den hurtigste flatbed-printer i Arizona-serien

Arizona 6100 Mark II er en driftssikker, high-volume-, ægte flatbed-printer, der er nem at integrere i virksomheders workflow. Den er den nyeste model i den næste generation af Arizona-familien og er designet til grafiske virksomheder, der fremstiller store volumener af storformatsapplikationer. Arizona 6100 Mark II-serien er den hurtigste flatbed-printer i den globalt anerkendte Arizona-familie med printhastigheder på op til 220m²/t, og som kan køre i printmiljøer med årlige printvolumener fra 20.000 m² til 300.000 m².

Arizona 6100 Mark II-serien omfatter to modeller. Den første er Arizona 6100 XTS Mark II, der er udviklet til printleverandører, som bruger et mere forskelligartet udvalg af materialer, eftersom den kan printe på stort set alle rigide medier. XTS-versionen har uafhængig kontrol af vakuumzoner, hvilket betyder, at kunder kan håndtere flere plader, ualmindelige materialer og opdelte job samtidig for at sikre kontinuerligt print.

Canon offentliggør idag tre europæiske premierer på FESPA 2022

Fespa

Den anden model er Arizona 6100 XTHF Mark II, som understøttes af Arizona High-FLOW-teknologien. Denne version er blevet designet til printleverandører og grafiske virksomheder, der arbejder med storformat, og som er specialiserede i emballage eller print på mere udfordrende materialer, som for eksempel det porøse bølgepap eller skæve medier som krydsfiner, der muligvis ikke forsegler vakuumområdet tilstrækkeligt. I denne model hjælper Arizona High-FLOW-teknologien med at holde mediet nede med en sugekraft, der er 15 gange højere end trykket, der udøves af vakuummet på Arizona XTS.

Arizona 6100 Mark II-serien har de nyeste teknologiske innovationer til at hjælpe kunder, som ønsker at forbedre produktionseffektiviteten gennem automatisering. Takket være de fremtidssikrede Application Programming Interfaces (API’er) til accounting og automatisering kan brugere opnå nem integration med tredjeparts systemer som for eksempel rapporteringssystemer og skabe et end-to-end-workflow for forbedret produktivitet gennem robotstyring.

Gør det STORT med PRISMA XL Suite

I dag præsenterer vi også PRISMA XL Suite. Den bygger videre på den succesfulde PRISMA-serie af printproduktions-workflowsoftware og er udviklet til at hjælpe grafiske virksomheder og printleverandører med at levere værdiskabende storformatprintapplikationer og automatisere produktionen af komplekse opgaver, samtidig med at de kan maksimere oppetiden for deres printere.

PRISMA XL Suite består af:

  • · PRISMAguide XL, efterfølgeren til Arizona Xpert, som også er tilgængelig på vores Colorado-baneprintere. PRISMAguide XL er et effektivt og brugervenligt softwareprogram til design og jobautomatisering, og det hjælper brugerne med at automatisere og forenkle jobforberedelse og skabe printklare filer. Denne intuitive prepress-software gemmer filindstillingerne i en opskrift, så efterfølgende printjob kan forberedes hurtigere og nemmere, hvilket sikrer en fortløbende og effektiv produktivitet.
  • PRISMA remote-app – Sikrer, at kunder ikke alene kan overvåge job på deres Colorado-baneprintere, men at de også får meddelelser, hvis de skal gøre noget, så de kan holde driften kørende døgnet rundt.
  • PRISMAservice – En ny, cloud-baseret platform, der givere hurtigere og mere effektiv kundesupport for Arizona- og Colorado-printere. PRISMAservice er også tilgængelig til partnere, der ønsker at servicere og vedligeholde installerede maskiner.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager hos Canon Danmark fortæller: “Printleverandører og grafiske virksomheder, der arbejder med storformatapplikationer, skal kunne reagere på de nyeste forbrugertrends, som for eksempel den større efterspørgsel efter personalisering og skræddersyede applikationer, samtidig med at de opretholder rentabiliteten – selv når de fremstiller prøver eller enkelte print. Vores kunder er hele tiden på udkig efter at skabe værdi for deres kunder og tilbyde ‘det der lille ekstra’, som får dem til at skille sig ud fra konkurrenterne. Samtidig kræver strammere deadlines, at man kan køre printerne døgnet rundt med færre operatører, så kunderne skal kunne integrere workflow-automatisering i deres daglige drift ved hjælpe af smarte teknologiløsninger.”

“Derfor offentliggør vi vores tre europæiske premierer her i dag på FESPA 2022. Med FLXfinish+ til Colorado-serien, vores nyeste, næstegenerations-teknologier i Arizona 6100 Mark II-serien og PRISMA XL Suite vil vi hjælpe vores kunder med at finde nye forretningsmuligheder, fremstille rentable applikationer uden besvær og hjælpe dem med at forvandle disse muligheder til succeser – både nu og i fremtiden.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>