CatalystOne er igen i år med som hovedsponsor på Træfpunkt HR
Hjem NYHEDER CatalystOne er igen i år med som hovedsponsor på Træfpunkt HR

CatalystOne er igen i år med som hovedsponsor på Træfpunkt HR

Af Redaktionen

CatalystOne er igen i år med som hovedsponsor på Nordens største HR event, Træfpunkt HR, der bliver afholdt af Dansk HR i Øksnehallen d. 5. og 6. oktober 2022.

Træfpunkt HR får du alt, du skal vide om HR – samlet under et tag på to dage.

Du vil få indsigt i de nyeste trends inden for HR, få viden om nye digitale værktøjer, inspiration fra dygtige eksperter og adgang til et stort konferenceprogram.

Som altid er CatalystOne med på messen, hvor der er mulighed for at få en demonstration af CatalystOne HR-systemet samt en snak om hvordan digitalisering kan hjælpe med at effektivisere og forbedre HR’s arbejde for at blive mere datadrevet og forretningsorienteret.

”Vi er utroligt stolte af at støtte op om dette fantastiske HR-event fra Dansk HR, som er en super mulighed for HR branchen i Danmark at netværke, vidensdele og få inspiration.” udtaler Hope Mears Østgaard, SVP of Marketing hos CatalystOne.

CatalystOne er igen i år med som hovedsponsor på Træfpunkt HRI år deltager CatalystOne desuden med et indlæg af David Rasmussen og Anne Schröder fra CatalystOne, med titlen:

Hvordan bygger man en stærk virksomhedskultur med digitale værktøjer, på tværs af 3 lande og 6 kontorer? I CatalystOne har vi en stærk virksomhedskultur og høje trivsel på arbejdspladsen. På dette oplæg løfter vi sløret for hvordan vi arbejder med digital HR og virksomhedskultur.

På CatalystOne’s stand (nr.1+3+5+7) bliver der blandt andet afholdt en lodtrækning om et gavekort til Comwell, og CatalystOne fortæller selvfølgelig gerne mere om hvordan deres HR-system kan hjælpe netop jeres virksomhed med at digitaliserer jeres HR-processer.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>