CatalystOne Solutions tilbyder gratis modul til måling af medarbejdertilfredshed til alle kunder

Fra og med d. 1. april tilbyder HR-systemleverandøren, CatalystOne Solutions, sit nyeste modul; Work Balance, gratis resten af året til alle eksisterende kunder.

CatalystOne Solutions tilbyder gratis modul til måling af medarbejdertilfredshed til alle kunder 1
CatalystOne Solutions, tilbyder sit nyeste modul; Work Balance, gratis resten af året til alle eksisterende kunder

Dette værktøj, til at lave hurtige medarbejderundersøgelser, give virksomhederne en enkel og effektiv måde at vurdere arbejdsbelastningen og medarbejdertilfredsheden på. Puzzel, som er leverandør af cloudbaserede løsninger for kundedialog, var en af de første som benyttede sig af denne mulighed.

En hurtig og enkel måde at måle arbejdsbelastning på

Når virksomheder nu kæmper med at tilpasse sig de nye arbejdsforhold, skabt af Corona-krisen, så er der et øget behov for information om hvordan medarbejderne takler arbejdspresset på hjemmekontoret. CatalystOne Solutions håber at Work Balance-modulet vil hjælpe deres kunder, med at finde ud af hvordan den enkelte medarbejder har det i den nye arbejdssituation.

Gennem en enkel og jævnlig undersøgelse, bestående af kun to spørgsmål, kan medarbejderne rapportere ind, om de har for meget eller for lidt at lave og hvor udfordrende de oplever deres opgaver er.

“Mange af vores kunder har, som så mange andre, været tvunget til at indføre udstrakt brug af hjemmekontorer, hvilket opleves som krævende af mange medarbejdere, der normalt er vant til at arbejde tæt sammen med sine kollegaer. Desuden er det vanskeligere for ledere at være tæt på og følge op på, hvordan den enkelte medarbejder har det. Ved at kunne tilbyde vores kunder et nyt og brugervenligt værktøj, til at følge op på og måle om de ansatte har balance i arbejdsdagen, håber vi at kunne gøre det enklere at give god opfølgning. Vi tror fuldt og fast på, at kommunikation og transparens er vigtigere end nogen sinde og vi ønsker at kunne hjælpe vores kunder igennem denne krævende periode.” – Rickard Hellner, VP Customer Success, CatalystOne Solutions.

Den digitale revolution på arbejdspladsen har aldrig været mere aktuel

CatalystOne Solutions har længe været en forkæmper for digitalisering, specielt af HR- og ledelsesprocesser og håber at man nu i endnu større grad vil se virksomheder udnytte de digitale muligheder som findes. Selv om Work Balance-modulet på nuværende tidspunkt ikke tilbydes som en fritstående løsning, men kun som en del af CatalystOne HR-platformen, så håber CatalystOne Solutions at dette tilbud vil øge det generelle fokus på hvordan digitalisering kan hjælpe virksomheder, med at se sammenhængen imellem medarbejdertilfredshed og produktivitet. Med sit fokus på at hjælpe ansatte og ledere i en hjemmekontor-situation, så tilbyder CatalystOne Solutions også gratis webinarer med tips til god ergonomi på hjemmekontoret og vejledning fra erfarne ledere om hvordan man leder på distance.