Cindy Zhou tiltræder som ny marketingschef hos IT-sikkerhedsvirksomheden KnowBe4
Hjem SIKKERHED Cindy Zhou tiltræder som ny marketingschef hos IT-sikkerhedsvirksomheden KnowBe4

Cindy Zhou tiltræder som ny marketingschef hos IT-sikkerhedsvirksomheden KnowBe4

Af Redaktionen

Cindy Zhou tiltræder som ny marketingschef hos IT-sikkerhedsvirksomheden KnowBe4.

Prisvindende CMO inden for cybersikkerhed skal lede globale marketing-, public relations- og salgsudviklingsindsatser for it-sikkerhesdvirksomheden KnowBe4.

KnowBe4, leverandøren af verdens største træningsplatform inden for sikkerhedsbevidsthed og simuleret phishing, offentliggjorde i dag udnævnelsen af Cindy Zhou som virksomhedens nye Chief Marketing Officer. Her vil Zhou være ansvarlig for at udvikle KnowBe4’s globale marketing-, public relations- og salgsudviklingsstrategi.

Zhou bringer en masse ekspertise med til sin nye stilling med over 20 års erfaring med at opbygge marketingorganisationer, der genererer kvalificerede leads, stærke salgspipelines, branchekendskab og kundeloyalitet. Hun har en dokumenteret, succesrig track record med at hjælpe virksomheder med at vokse og skalere både som leder og rådgiver.

Som fortaler for kvinder inden for teknologi og cybersikkerhed blev Zhou inviteret til at være et af grundlæggerne af leder-netværket, Chief, i 2021, og hun afholder rundbordsdiskussioner for Women in Security. I 2023 blev hun for tredje gang udnævnt til en DCA Live 2023 Star CMO og blev også anerkendt sidste uge som en af de 101 mest indflydelsesrige B2B-markedsførere af CMO Huddles.

“Vi er begejstrede for at byde Cindy velkommen til KnowBe4 som vores nye Chief Marketing Officer. Hendes omfattende erfaring og bemærkelsesværdige resultater inden for markedsføring af cybersikkerhed gør hende til den ideelle kandidat til at lede vores globale marketing-, PR- og salgsudviklingsindsatser. Vi er sikre på, at Cindy’s ekspertise vil hjælpe os med at yderligere befæste vores position som branchens førende inden for styrkelse af sikkerhedskultur på markedet for træning i sikkerhedsbevidsthed og simuleret phishing,” siger Stu Sjouwerman, administrerende direktør for KnowBe4.

Cindy Zhou tiltræder som ny marketingschef hos IT-sikkerhedsvirksomheden KnowBe4

Cindy Zhou

“Mit valg om at tiltræde KnowBe4 blev påvirket af flere nøglefaktorer, herunder organisationens mission, dens prisvindende kultur og ikke mindst dens medarbejdere og det fantastiske hold, jeg nu har privilegiet at arbejde sammen medJeg ser frem til at udnytte min erfaring inden for cybersikkerhed til at drive KnowBe4’s marketing-, PR- og salgsudviklingsstrategier, samtidig med at vi styrker vores markedspræsens og muliggør, at organisationer træffer klogere sikkerhedsbeslutninger,” siger Cindy Zhou.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>