Citrix lancerer Workspace til Google Cloud

Citrix Workspace til Google Cloud giver virksomheder mere fleksibilitet og muligheden for bedre og mere digitale arbejdsforhold til medarbejderne.

Citrix lancerer Workspace til Google Cloud 1Citrix Systems. har i dag annonceret en udvidelse af sit fleksible digitale arbejdsmiljø, Citrix Workspace, således at platformen nu også fungerer på Google Cloud. Dermed udvides kundernes muligheder i overgangen til skyen, og samtidig får de mulighed for hurtigt og effektivt at udsende apps til Google-enheder og operativsystemer og samtidig skabe virtuelle arbejdspladser, som kan tilgås fra hvilken som helst maskine eller enhed.

Nyheden blev offentliggjort under dette års Citrix Synergy, Citrix årlige digital work-konference i Atlanta.

“Da virksomheder flytter flere apps til skyen, har de brug for en nem og sikker måde for medarbejderne at få adgang til dem hvor som helst og når som helst fra enhver enhed. Citrix Workspace til Google Cloud gør det muligt for vores kunder at accelerere deres digitale transformation og levere en enkel, intuitiv oplevelse for deres brugere,” sagde David Henshall, administrerende direktør i Citrix.

“Mange af vores kunder har eksisterende software og infrastrukturinvesteringer, men ønsker stadig at have frihed til at investere i deres cloud-fremtid. Når vi udvider vores partnerskab med Citrix, kan vi bedre hjælpe disse kunder med deres overgang til skyen ved at give dem adgang til og køre de apps, deres virksomheder er afhængige af hvor som helst på en simpel, fleksibel og sikker måde,” siger Rob Enslin, President Global Customer Operations, Google Cloud.

Øget produktivitet

At udvide Citrix Workspace fra kun Citrix Virtual Apps og Desktop for virksomheder, som benytter sig af Google Cloud, vil give virksomhederne mulighed for at modernisere deres apps og give en ensartet og sammenhængende login-oplevelse på Google-enheder og operativsystemer og øger dermed produktiviteten for ansatte og it-administratorer.

Funktioner i Citrix Workspace og Google Cloud vil blive sammenflettet, og derfor vil blandt andet Google Cloud Identity tillade hurtig og enkel godkendelse af brugere, som allerede benytter sig af G Suite-login, hvilket vil sikre en mere sikker, enkel og sammenhængende brugeroplevelse. Samtidig bliver andre nøglefunktioner i Googles G Suite også implementeret i Citrix Workspace, heriblandt påmindelser fra Google Calendar direkte i Workspace.

Hos finske Neste forventer Mari Wasström, IT Solutions Service Management Lead, Neste, at brugerne får en intelligent, men simpel brugeroplevelse, som vil øge medarbejdernes engagement og produktivitet.

“Med Citrix og Google Cloud Platform har vi mulighed for at skabe et arbejdsmiljø, som har en enorm effekt på effektivitet og medarbejdertilfredshed. I stedet for en løsning baseret i Finland, har vi nu et globalt koncept, som vi kan implementere på alle vores filialer verden over og give vores brugere en hurtig, men sikker cloud-oplevelse direkte fra skyen,” siger Mari Wasström.

Enterprise-grade VDI

Med Citrix Virtual Apps og Desktops Machine Creation Service (MCS), vil it-afdelingen få mulighed for hurtigt og effektivt at opsætte Windows-baserede og skalerbare Citrix-workloads og skabe moderne digitale arbejdsmiljøer, hvor de ansatte kan få adgang til alle deres værktøjer og applikationer. Citrix Workspace for Google Cloud Platform vil blive rullet ud til alle kunder i tredje kvartal 2019. Endvidere vil Linux virtual desktop fra Citrix blive supporteret på GCP inden for nærmeste fremtid.

Citrix lancerer Workspace til Google Cloud Citrix Workspace til Google Cloud giver virksomheder mere fleksibilitet og muligheden for bedre og mere digitale arbejdsforhold til medarbejderne.

Citrix Systems Inc. annoncerer i dag en udvidelse af sit fleksible digitale arbejdsmiljø, Citrix Workspace, således at platformen nu også fungerer på Google Cloud. Dermed udvides kundernes muligheder i overgangen til skyen, og samtidig får de mulighed for hurtigt og effektivt at udsende apps til Google-enheder og operativsystemer og samtidig skabe virtuelle arbejdspladser, som kan tilgås fra hvilken som helst maskine eller enhed.

Nyheden bliver offentliggjort under dette års Citrix Synergy, Citrix årlige digital work-konference i Atlanta.

“Da virksomheder flytter flere apps til skyen, har de brug for en nem og sikker måde for medarbejderne at få adgang til dem hvor som helst og når som helst fra enhver enhed. Citrix Workspace til Google Cloud gør det muligt for vores kunder at accelerere deres digitale transformation og levere en enkel, intuitiv oplevelse for deres brugere,” siger David Henshall, administrerende direktør i Citrix.

“Mange af vores kunder har eksisterende software og infrastrukturinvesteringer, men ønsker stadig at have frihed til at investere i deres cloud-fremtid. Når vi udvider vores partnerskab med Citrix, kan vi bedre hjælpe disse kunder med deres overgang til skyen ved at give dem adgang til og køre de apps, deres virksomheder er afhængige af hvor som helst på en simpel, fleksibel og sikker måde,” siger Rob Enslin, President Global Customer Operations, Google Cloud.