Fra et tilfældigt møde til millionforretning på fire år: Cloud Celebration fandt hul i markedet og brager derudad med personlige tryksager til livets fester
Hjem LIVSSTIL Cloud Celebration fandt hul i markedet og brager derudad med personlige tryksager til livets fester

Cloud Celebration fandt hul i markedet og brager derudad med personlige tryksager til livets fester

Af Redaktionen

En god fest starter allerede med invitationen.

Og den skal gerne være både unik, personlig, gennemført og ikke mindst kreativ.

Fra et tilfældigt møde til millionforretning på fire år: Cloud Celebration fandt hul i markedet og brager derudad med personlige tryksager til livets festerDet har mange danskere intentionen om – problemet er bare, at de ikke har tid til at føre tankerne om personlige invitationer og tryksager ud i livet, når festen står for døren. En udfordring, som de to midtjyske iværksættere, Celia Horsleben og Amanda Brown, imødekommer med Cloud Celebration: en webshop med unikke tryksager til festen, der sikrer forbrugerne den røde tråd.

Fra mindre plakat-webshop til stort tryksagsunivers

Det var ikke tryksager til fester, der oprindeligt stod på dagsordenen for hverken Amanda eller Celia. Og det var da også noget af et tilfælde, der kickstartede de to unge kvinders parløb. Cloud Celebrations historie tog sin start i 2017, da Celia faldt over et opslag på sociale medier, hvor Amanda søgte en studentermedhjælper til sin webshop, der solgte digitale plakater.

Celia fik jobbet hos Amanda, og inden længe opstod et fælles ønske om at skabe noget helt nyt på det danske marked: et univers for kreative tryksager til alle livets fester. Med baggrunde som henholdsvis bioanalytiker og markedsføringsøkonom, ingen tidligere erfaring med designarbejde og sparsom viden om iværksætteri begav de to kvinder sig ud på deres livs eventyr – nu måtte det briste eller bære. Fire år senere har Celia og Amanda opbygget en millionforretning med en omsætning på 2,5 mio. – og det endda i coronaåret 2021. Foruden de to frontløbere tæller teamet hos Cloud Celebration i dag yderligere to medarbejdere.

Fokus på convenience: Alt i tryksager til festen ét sted

Mange kender det: Bestil invitationer ét sted, få designet en menu et andet, og køb bordkort et tredje. En tidskrævende og besværlig proces, som kan gøre festplanlægningen til et regulært mareridt for mange danskere, der i forvejen har en travl hverdag, og som langt hellere vil bruge tiden på noget andet. Én ting er, at det hidtil har været nødvendigt selv at have hånd i hanke med tryksagsbestillingerne hos forskellige leverandører. Noget andet er, at det kan være svært at vælge tryksager forskellige steder og skabe et sammenhængende udtryk i designet.

Netop dette blev startskuddet til Cloud Celebration, der samler alt i tryksager til fester på ét sted. Det sikrer forbrugeren den røde tråd gennem designet og sparer dem for tid. Tid, som de i stedet kan bruge på øvrige del af festens forberedelser.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>