Color Label Editor 2 – ny funktionsrig labeldesign-app til Brother VC-500W
Hjem NYE PRODUKTER Color Label Editor 2 – ny funktionsrig labeldesign-app til farvelabelprinter Brother VC-500W

Color Label Editor 2 – ny funktionsrig labeldesign-app til farvelabelprinter Brother VC-500W

Af Redaktionen

Nu findes der en ny app til hurtig og effektiv fremstilling af labels både til arbejdspladsen og hjemmet.

Appen er fyldt med nye funktioner, så man kan få mest ud af Brother VC-500W – en alsidig og effektiv farvelabelprinter med trådløs samt USB-forbindelse, der gør det muligt til at printe labels i billedkvalitet direkte fra smartphone eller tablet.

Vi har forbedret brugeroplevelsen. Appen har et professionelt design og henvender sig til forskellige brugere – lige fra kontorer og andre arbejdspladser til hjemmet og den kreative, som har brug for at printe flotte labels, der kan lidt mere.

Appen kan tilpasses, så man kun får vist det indhold, som er mest relevant i forhold til ønsker og behov. Men den giver mange forskellige muligheder – samlet i en og samme app.

  • Labelskabeloner til kontoret – design skræddersyede labels med logo og billeder til virksomheder, f.eks. til navneskilte, generel skiltning og visitkort-labels
  • Labelskabeloner til detailhandlen – fremstil labels til opmærkning af varer i din butik, f.eks. prismærker med logo på, eller produktlabels til egne produkter, eksempelvis hjemmelavet marmelade eller sæbe.
  • Skabeloner til personlige kort – lav en personlig hilsen ved hjælp af flotte skabeloner til mærkedage, fødselsdage, bryllup, jul og nytår.
  • Fotoboks-skabeloner med indbygget timer, så du kan tage selfies og printe dem straks efter
  • Mange skrifttyper, rammer, baggrunde og clip-art.

Color Label Editor 2 – ny funktionsrig labeldesign-app til Brother VC-500WDet er enkelt at forbinde label- og fotoprinteren til appen med en hurtig wi-fi forbindelse, og brugerne kan logge på Instagram eller Facebook og uploade fotos og logoer ved et tryk på en knap.

Sidst, men ikke mindst, er det muligt at gemme og dele labels med andre brugere af VC-500W – via ”easy share”-funktionen – og printe dem direkte fra appen.

Læs mere om appen her.

VC-500W bruger CZ-tape, som fås i 9, 12, 19, 25 og 50 mm bredde.

Bemærk, netop nu kan VC-500W fås til en attraktiv pris, da vi kører kampagne på den til 28. februar 2022. 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>