Conrad Elektronik hjælper med digitaliseringen af arbejdspladsen

Med omkring 180.000 varer tilbyder Conrad Elektronik sine erhvervskunder en omfattende produktportefølje til den digitale arbejdsplads.

Conrad Elektronik hjælper med digitaliseringen af arbejdspladsen 1
Fotokilde: DigitalGenetics – stock.adobe.com. Coronakrisen har gjort det tydeligt: Platformsøkonomi og digitalisering er fremtidens model. Kundernes behov for effektive digitale løsninger er stærkere end nogensinde før.

Der forhandles produkter fra premium-mærker som AVM, Canon, HP, Dell, Gigaset, WD, Cherry, Digitus, Logitech, FLUKE Network, IDEAL NETWORKS samt Samsung og eksklusive mærker, herunder renkforce og VOLTCRAFT.

Conrad Elektronik retter i det tredje kvartal sit fokus mod digitaliseringen af arbejdspladsen og udvidelse af den professionelle sourcing-platform.

Med et udvalg på omkring 180.000 varer kan virksomhederne allerede nu finde løsninger af en høj kvalitet fra internationalt anerkendte producenter hos B2B-distributøren.

Den digitale arbejdsplads er en udfordring for alle virksomheder, myndigheder, institutioner og skoler – uafhængigt af branche og størrelse.

Uanset om det gælder informations- og kommunikationsteknologi, computere og tilbehør, mobile enheder, Cloud-baserede løsninger, løsninger uafhængige af enheder eller test- og måleteknologi, er behovet for digitale værktøjer og arbejdsudstyr både mangfoldigt og gennemgribende.

Derfor fokuserer Conrad Elektronik ikke på specifikke brancher, men derimod på typen af arbejdspladser: Fra permanent installerede løsninger på skrivebordet til mobile løsninger til den eksterne salgsstyrke, smarte kommunikations- og præsentationsværktøjer til møde- og konferencelokaler, men også den grundlæggende IT-infrastruktur, der skal moderniseres, udskiftes eller genoprettes for at kunne imødekomme kravene til den moderne arbejdsplads.

“Som følge af Covid19-nedlukningen blev mange virksomheder tvunget til med kort varsel at udtænke digitale, men stadig bæredygtige løsninger til dagligdagen på arbejdspladsen, lige fra at få adgang til firmaets servere via den bærbare computer på hjemmekontoret til mobile teknologier, når man er på farten, eller muligheden for at afholde telefoniske og virtuelle konferencer,” udtaler Ralf Bühler, der er Chief Sales Officer B2B hos Conrad Electronic. “Behovet for løsninger inden for computere, kommunikation og kontororganisation øges derfor konstant, og de drastiske ændringer i de seneste måneder har blot intensiveret denne udvikling. Myndighederne har brug for digitale tilbud for at kunne reducere den offentlige trafik, ligesom privatliv og arbejde smelter sammen. Den digitale transformation tager virkelig fart, og vi, som Your Sourcing Platform, er en stærk partner på denne rejse for vores erhvervskunder.”

Med IoT-platformen Conrad Connect samt ekspertisen inden for bygningsteknologi understøtter Conrad Electronic også virksomheder, myndigheder og skoler med hensyn til opsætning, overvågning og styring af den digitale infrastruktur. “Vi tænker ikke kun på komponenterne, vi tænker på de komplette løsninger,” forklarer Bühler.

Også inden for uddannelsesområdet stiller hjemmeskolingen nye udfordringer til skoler, lærere, elever og studerende. Conrad tilbyder en bred vifte af produkter, som du kan bruge i din undervisning. Uanset om det drejer sig om lektioner inden for robot teknik, programmering eller praktisk teknologi vil du finde alt hvad du har brug for dine lektioner hos os. Som skole har du en fast rabat hos os.