Coor forlænger nordisk IFM-aftale med SAS
Hjem SAS Coor forlænger nu nordisk IFM-aftale med SAS

Coor forlænger nu nordisk IFM-aftale med SAS

Af Redaktionen

Coor har været leverandør af facility management -tjenester til SAS siden 2008.

Nu forlænges aftalen med Nordens ledende flyselskab med yderligere fem år.

Coor´s fornyede aftale med SAS betyder, at Coor leverer integrerede FM-tjenester (IFM) til et antal kontorer, hangarer og tekniske anlæg i Sverige, Norge og Danmark.

Aftalen indebærer, at Coor fortsat koordinerer, udvikler og leverer et stort antal facility management-ydelser til SAS; inklusiv rengøring, udendørs vedligehold, sikkerhed og kontortjenester.

Coor forlænger nordisk IFM-aftale med SAS

– SAS er en vigtig kunde for Coor, som vi har arbejdet med i snart 15 år, og vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet. Vores partnerskab bygger på transparens og en høj grad af fleksibilitet ud fra en leverance af omkostningseffektive løsninger. Vi ser frem imod at udvikle leverancen sammen med SAS, siger Jørgen Utzon, administrerende direktør, Coor, Danmark.

Den nye aftale træder i kraft den 1. februar 2022 og løber over fem år.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>