D-Link banebrydende i 5G-segment med to nye routere – en bærbar og en stationær

D-Link, en global leder inden for smart home- og netværksteknologi, udvider sin familie i avancerede 5G-enheder med en bærbar router, der understøtter Wi-Fi 6 og en stationær router.

D-Link banebrydende i 5G-segment med to nye routere – en bærbar og en stationær

Den helt nye bærbare router (DWR-2101) er specielt designet til problemfri forbindelse uanset tid og sted. Ligesom DWR-2101 tilbyder desktop-routeren (DWR-978) hurtig forbindelse og er velegnet til hjemme- og små kontorer.

Den bærbare router, som har to frekvensbånd og Wi-Fi 6-understøttelse, kan tilsluttes op til 32 individuelle enheder samtidigt, hvilket gør den velegnet til tætte datatrafikmiljøer. Den nyeste WPA-3-kryptering til trådløse netværk sikrer, at netværket er sikkert og beskyttet.

Den bærbare router understøtter trådløse downloadhastigheder på op til 1,6 Gbps, mens Wi-Fi 6-understøttelsen muliggør samlede trådløse hastigheder på op til 1,8 Gbps.

Det kompakte design gør DWR-2101 nem at bære, plus den indbyggede Ethernet-port gør den til et sammenligneligt alternativ til fast internetforbindelse.

D-Link‘s desktop router (DWR 978) er designet til at give hjem og små kontorer med den nye generation af netværksteknologi uden behov for en fast forbindelse. Ligesom DWR-2101 understøtter desktop-routeren høje downloadtilstande på op til 1,6 Gbps. Den ulåste SIM-slot og flere 5G-bånd giver brugeren mulighed for frit at vælge mellem internetudbydere, uanset hvor de er.

Dwr-978 med to frekvenser understøtter trådløse downloadhastigheder på op til 2,6 Gbps og leveres med MU-MIMO-teknologi til jævnere 4K-streaming, VR-spil og videomødeoplevelser. Den integrerede LAN- og WAN-port forbinder brugeren med en fleksibel og pålidelig fast forbindelse. Den nyeste WPA3-kryptering til trådløse netværk sikrer, at der er tilstrækkelig beskyttelse af alle tilsluttede enheder.

Begge enheder er hurtige og nemme at installere. Det er nok at indsætte et kompatibelt 5G SIM-kort for at komme i gang. Den bærbare routers intuitive touchskærm gør den nem at overvåge og bruge. Det aftagelige batteri holder hele dagen, selvom brugeren konstant er tilsluttet. Begge enheder kan nemt administreres via en gratis app.

Kevin Wen, formand for D-Link, sagde: “Vi ved, at 5G og Wi-Fi 6 er to verden skiftende teknologier, som D-Link er forpligtet til at stille til rådighed for kunder globalt. Med de nye lanceringer tager vi det næste skridt. Efterhånden som efterspørgslen efter adgang til data stiger eksponentielt, ønsker vi at give brugerne så enkle og fleksible netværksløsninger som muligt både i og uden for hjemmet, uanset om de er på farten eller arbejder hjemmefra. Vi er stolte af at kunne give folk støtte i hverdagen med enestående løsninger til internetadgang.”