D-Link lancere alt-i-en, feber-screening kamerakit

D-Link, en markedsleder inden for overvågningsløsninger, har annonceret lanceringen af sit helt nye Group Temperature Screening Camera.

D-Link lancere alt-i-en, feber-screening kamerakit 1
Group Temperature Screening Camera – DCS-9500T

DCS-9500T er et alt-i-et, intelligent feber-screening kit, der leveres komplet med dobbeltobjektiv termografisk kamera, blackbody-kalibrator og management software.

Da der arbejdes på verdensplan for at spore udviklingen af COVID-19, kombinerer DCS-9500T termisk billeddannelsesteknologi med AI for at identificere, om en person har forhøjede temperaturer, og hæver alarmen automatisk, hvis dette opdages. Teknologien er specielt konstrueret til overvågning af store, travle områder – som skoler, fabrikker, kontorbygninger, lufthavne eller hospitaler – teknologien giver hurtig hudoverfladetemperaturdetektion for op til 30 personer samtidig med en> 0,3 ° C nøjagtighed.

Den alt-i-en-feber-screeningsenhed inkluderer et kamera med høj nøjagtighed med en vidvinklet termisk linse samt en uafkølet IRFPA 400×300 mikrobolometer-højopløsnings-termisk sensor, der giver mulighed for knivskarp termisk billeddannelse og præcise resultater, når man identificerer dem med en forhøjet temperatur. Sammen med Full HD-optisk billedbehandlingssensor kan kameraet skabe enestående optagelser i høj kvalitet, der sammenlægger både termiske og optiske billeder til et billede.

DCS-9500T er udstyret med en unik AI-baseret teknologi, der giver ± 0,3 ° C realtids medicinsk kvalitet nøjagtighed samt intuitiv ansigtsgenkendelsesteknologi, integreret i det omfattende management software.

Feberscreeningsløsningen er ONVIF-kompatibel, hvilket gør det nemt at integrere i eksisterende systemer. Derudover inkluderer kameraet PoE-support, hvilket gør det endnu mere fleksibelt til let installation i større rum såsom universiteter, lufthavne og hospitaler.

Funktioner i DCS-9500T-gruppetemperaturscreeningskameraer inkluderer:

  • Temperaturer på op til 30 personer, målt samtidig i realtid, inden for 30ms
  • Dobbeltobjektiv med høj opløsning (400 x 300 pixels) termisk sensor og Full HD (1920 x 1080 pixels) CMOS-sensor
  • Temperaturnøjagtighed ± 0,3 ° C
  • Lydalarmer med 2 x alarmudgangsgrænseflader
  • Snapshot med temperaturaflæsning
  • Ansigtsgenkendelse
  • Alarmer for fremmede og kendte mennesker (mod en forudindlæst database)
  • Mulighed for at indstille et temperaturområde
  • Temperatursøgninger
  • Management software kan administrere op til 32 kameraer