D-Link lancere nye PoE Overvågningsswitche med lang rækkevidde

D-Link, en global førende virksomhed inden for netværksteknologier, har annonceret en tilføjelse til sin familie af switches, med den nye DSS-100E-serien Fast Ethernet PoE, unmanaged overvågningsswitche.

D-Link lancere nye PoE Overvågningsswitche med lang rækkevidde 1
DSS-100E Series Fast Ethernet PoE Unmanaged Surveillance Switches, DSS-100E-18P & DSS-100E-9P

Den nye lancering tilbyder en robust overvågningsløsning med lang rækkevidde, højt PoE-strømbudget og overspændingsbeskyttelse, konstrueret til at passe til en lang række miljøer.

DSS-100E-serien Fast Ethernet PoE, unmanaged overvågningsswitche er specielt designet til overvågningsinstallationer på længere afstande og tilbyder et højt PoE-strømbudget på 30 W pr. port. Kontakterne kan levere strøm og data til overvågningssystemer op til 250 meter væk via et standard Ethernet-kabel, hvilket sikrer udvidet arealdækning uden behov for yderligere PoE-forlængere.

Derudover kan 9-port DSS-100E-9P registrere, når der er behov for langdistancestøtte, og automatisk aktivere udvidet tilstand uden nogen manuel konfiguration, hvilket gør livet let for brugerne.

DSS-100E-serien tilbyder også 6 kV overspændingsbeskyttelse mod lynnedslag på alle porte, hvilket forbedrer sikkerheden og pålideligheden for kontakten såvel som alle tilsluttede enheder

DSS-100E-serien er let at konfigurere og installere og perfekt til udvidelse af et netværk og tilbyder Gigabit-uplink-porte, hvilket giver mulighed for en forøgelse af den samlede netværksbåndbredde ved hjælp af Gigabit Ethernet-hastigheden. 18-port DSS-100E-18P leveres også med et forbedret PoE-strømbudget på 230W såvel som Gigabit combo uplink-port for at give yderligere fleksibilitet til at forbinde over større afstande ved hjælp af fiberoptik.

Tilgængelighed og priser

Kontakt dit lokale D-Link-kontor for mere information