D-Link lancerer en alt-i-en Nuclias Connect-controller
Hjem Nye Produkter D-Link lancerer en alt-i-en Nuclias Connect-controller

D-Link lancerer en alt-i-en Nuclias Connect-controller

Af Redaktionen

D-Link, der er førende inden for netværks- og videoovervågningsteknologi, præsenterer den seneste tilføjelse til sin Nuclias-portefølje – Nuclias Connect Hub Plus (DNH-200) – en selvstændig, alt-i-en-netværks- og videoovervågningssystemadministrationsenhed, designet specielt til små og mellemstore virksomheder.

DNH-200 kan håndtere op til 50stk trådløse adgangspunkter og 20 stk D-Link-netværkskameraer.

Den nye lancering er fuldt udstyret med en indbygget controller og forudinstalleret med Nuclias Connect-software – en intuitiv og fleksibel netværksadministrationsløsning, der fjerner behovet for en computer eller server. Derudover er det kompatibelt med de nyeste Wi-Fi 6-access points og kameraer med understøttelse af 4K UHD H.265.

Nuclias Connect Hub Plus tilbyder en robust og automatiseret videoovervågningsløsning, der giver flere optagelsestilstande, herunder kontinuerlig, manuel, planlagt og begivenhedsdrevet optagelse. Denne funktion gør det nemt for administratorer at se overvågningsvideoer i realtid og optaget materiale.

DNH-200 understøtter H.265- og H.264-komprimeringsformater, en SATA 2,5″ harddiskplads med understøttelse af op til 5 TB og gør det muligt automatisk at overskrive for at sikre, at videoovervågningssystemet fortsætter med at optage og gemme de nyeste videoer.

D-Link lancerer en alt-i-en Nuclias Connect-controller

Nuclias Connect Hub Plus (DNH-200) giver virksomheder et sofistikeret, skalerbart og omkostningseffektivt netværks- og videoovervågningssystem.

Nuclias Connect Hub Plus har et omfattende sæt funktioner til netværksadministration, sikkerhed, videoovervågning og fejlfinding. Derudover har det flere identitets- og adgangsstyringsværktøjer, såsom loginportal, integration af betalingssystem og hotelfunktion med forbindelseskode. Et tilladelsessystem på flere niveauer giver administratorer mulighed for at tildele forskellige niveauer af styringskontrol til lokale netværk.

Derudover bruger Nuclia’s Connect Hub Plus en intuitiv grænseflade til at give et omfattende overblik over et netværk i form af letforståelige analyser og statusrapporter, så netværksadministratorer kan holde sig ajour med status for hele netværket.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>