D-Link lancerer et 2K QHD kamera med forbedret smart AI-registrering
Hjem Nye Produkter D-Link lancerer et 2K QHD kamera med forbedret smart AI-registrering

D-Link lancerer et 2K QHD kamera med forbedret smart AI-registrering

Af Redaktionen

D-Link, en global leder inden for sikkerheds- og overvågningsteknologi, har udvidet med et nyt kamera i sin mydlink-portefølje – DCS-8635LH – et udendørs Wi-Fi-kamera med panorerings- og zoomfunktion og 2K QHD-opløsning.

Overvågningskameraet, der er udstyret med KUNSTIG INTELLIGENS (AI) teknologi og viser realtidsbilleder med meget høj opløsning og 360-graders dækning, kan administreres via mydlink-appen.

Med AI-understøttet detektion kan kameraet intelligent identificere personer og køretøjer samt lyden af knust glas. Discovery udløser automatisk videooptagelse til et microSD-kort eller mydlinksky. En indbygget mikrofon og højttalere muliggør tovejskommunikation med 90 dB-alarmer for at skræmme uvelkomne besøgende væk.

Den nye lancering er ideel til overvågning af boliger og mindre kontorer, enten indendørs eller udendørs, og den giver meget detaljeret videostreaming i 2K QHD 1440p-opløsning og har indbygget nattesyn, der giver synlighed op til 7 m – i totalt mørke. Derudover giver den fjernstyrede motoriserede panoreringsfunktion en 360-graders visning til omfattende overvågning.

D-Link lancerer et 2K QHD kamera med forbedret smart AI-registrering

DCS-8635LH, det helt nye udendørs Wi-Fi-kamera med panorerings- og zoomfunktion og 2K QHD-opløsning, giver et 360-graders overblik over dit hjem eller kontor.

DCS-8635LH kan monteres hvor som helst takket være det robuste og vejrbestandige IP65-klassificerede kabinet og muligheden for at tilslutte det enten trådløst eller via netværkskabel. For at kameraet skal være let at placere, leveres det med tilbehør, der gør det muligt at montere det på vægge, lofter eller på stænger. Takket være indbygget understøttelse af H.265 High Efficiency Video Coding holdes datatrafikken desuden på et minimum, selv når du ser og optager ved 2K QHD-opløsning.

DCS-8635LH er kompatibel med både Google Assistant og Amazon Alexa og kan således stemmestyres. Med ONVIF Profile S-understøttelse kan du løbende optage på en kompatibel NAS eller NVR. Kameraet understøtter også den nyeste WPA3 Wi-Fi-kryptering for at give en mere sikker forbindelse. Med en simpel Bluetooth-installation kan brugerne komme i gang på få minutter med fjernvisning, videoafspilning og administration via den gratis mydlink-app.

D-Link‘s nyeste Wi-Fi-kamera, der bruger AI-teknologi til at registrere og advare uvelkomne besøgende og bevægelser og har meget høj skarphed og er velegnet til både indendørs og udendørs brug, giver en intelligent og problemfri overvågningsløsning til hjem og små virksomheder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>