D-Link lancerer verdens første USB-adapter med Wi-Fi 6-understøttelse
Hjem Nye Produkter D-Link lancerer verdens første USB-adapter med Wi-Fi 6-understøttelse

D-Link lancerer verdens første USB-adapter med Wi-Fi 6-understøttelse

Af Redaktionen

D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, løfter sløret for verdens første USB-adapter med Wi-Fi 6-understøttelse.

Den nye USB-adapter (DWA-X1850) er hurtig og nem at installere og giver en problemfri opgradering til stationære og bærbare computere ved at opdatere trådløs forbindelse og sikkerhed i dit hjem eller på kontoret.

DWA-X1850 er perfekt til folk, der ønsker at opdatere til den nyeste Wi-Fi 6-teknologi og opleve lag-fri online gaming, hurtig download af store filer og bufferfri videoopkald samt videostreaming i 4K/8K-opløsning.

Takket være den nyeste Wi-Fi 6-teknologi kan DWA-X1850 levere en trådløs kommunikationsforbindelse med hastigheder på op til 1.200 Mbps, samtidig med at den hjælper med at optimere den samlede netværkseffektivitet og ydeevne. DWA-X1850 er fuldt udstyret med MU-MIMO- og OFDMA-teknologi, der gør det muligt for Wi-Fi 6-netværk at nå deres sande potentiale – hvilket giver en hurtigere og mere stabil forbindelse, selv når flere enheder overfører data samtidigt i aktive hjemme- eller kontormiljøer. Derudover understøtter adapteren den nyeste WPA3-godkendelses- og krypteringsteknologi, hvilket sikrer en mere sikker forbindelse til trådløse netværk.

Den nye lancering understøttes også af to-båndsteknologi, der giver mulighed for mere fleksibel forbindelse til enten 2.4GHz- eller 5GHz-båndet. Ved at drage fordel af det mindre indlæste 5 GHz-bånd kan DWA-X1850 således forbedre trådløs forbindelse for en mere pålidelig og hurtig Wi-Fi.

D-Link lancerer verdens første USB-adapter med Wi-Fi 6-understøttelse

Den alsidige USB-adapter med Wi-Fi 6-support giver den nyeste Wi-Fi- og sikkerhedsteknologi til dit hjem og kontor.

Med sit kompakte design er DWA-X1850 meget nem at bære og nem at bruge. Når adapteren opretter forbindelse til en USB-port, kan den installeres på få sekunder takket være forudinstalleret software. Derudover understøtter Wi-Fi 6-adapteren usb 3.2 Gen 1 (USB 3.0) med høj hastighed, hvilket giver mulighed for maksimale dataoverførselshastigheder – udnyttelse af det fulde potentiale i Wi-Fi 6.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>