D-Link vinder tre Good Design Awards for produkter, der forbedrer livskvaliteten
Hjem Nye Produkter D-Link vinder tre Good Design Awards

D-Link vinder tre Good Design Awards

Af Redaktionen

 D-Link Corporation meddeler, at deres udendørs Wi-Fi kamera DCS-8635LH med 2K QHD-opløsning og Pan & Zoom-funktion, ikke-administreret switch DMS-106XT med multigigabit funktionalitet og vandsensorpakke DCH-S1621KT med understøttelse af Wi-Fi er blevet tildelt Good Design Award 2021.

DCS-8635LH er et udendørs overvågningskamera for øget sikkerhed i hjemmet med 2K QHD-opløsning, motoriseret panoreringsfunktion, der giver 360 graders dækning og AI-understøttede funktioner som person- og køretøjsdetektering og Auto Person Tracking-funktion.

D-Link vinder tre Good Design Awards for produkter, der forbedrer livskvalitetenKameraet har også vundet Red Dot Award 2021 og 2021 iF Design.

DMS-106XT er D-Link’s ikke-administreret switch med fem 2.5G Ethernet-porte til uafbrudt streaming og online gaming samt en 10G Ethernet-port til lagring af data til NAS. Multigigabit-teknologi gør det muligt for 2021 Red Dot Award-vindere at øge netværkseffektiviteten og muliggøre samtidige onlineaktiviteter med høj belastning.

DCH-S1621KT er D-Link’s brugervenlige vandsensorpakke, der kombinerer langtrækkende og energibesparende sensorer med en vægstiksensor/nav for at give pålidelig vandlækagedetektering og effektiv alarmfunktion. Som vinder af CES Innovation Award 2021 har vandsensorpakken også en smart home-løsning til øget sikkerhed

“Vi er taknemmelige for at blive anerkendt af Good Design, da det understreger D-Link’s engagement i at forbedre livskvaliteten for alle,” forklarede D-Link formand Victor Kuo. ” D-Link vil fortsætte med at levere produkter, der er mere brugervenlige og har integreret for at understøtte Good Design’s bestræbelser på at fremme design, der bidrager til samfundet.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>