Dachser Sweden European Logistics udnævner Country Manager
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Dachser Sweden udnævner Country Manager

Dachser Sweden udnævner Country Manager

Af Redaktionen

For at styrke Dachser Swedens ledelsesstruktur, inden for vejtransport, udnævner logistikudbyderen en Country Manager.

En god start på det nye år for den voksende logistikvirksomhed.

Carl-Johan Westas (46) bliver ansvarlig for Dachser Swedens fire vejtransport-filialer i Malmö, Jönköping, Göteborg og Stockholm. Tidligere har rollen som Country Manager for Sverige været varetaget af René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic. ”Den positive fremgang, som vi ser i Sverige, kræver, at vi styrker landets ledelsesstruktur. Carl-Johan har med sin erfaring fra både den operative og salgsmæssige sektor bidraget til denne positive udvikling,” siger René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

I november 2017 begyndte Carl-Johan Westas sin rejse hos Dachser som Branch Manager for filialen i Göteborg. Senere, i januar 2020, tiltrådte han en dobbelt lederstilling som konstitueret Branch Manager for filialen i Malmö sideløbende med ansvaret i Göteborg.

“Jeg ser frem til at få en større mulighed for at påvirke udviklingen af Dachser Sweden,” siger Carl-Johan Westas. ”I Sverige er vi som virksomhed ikke en af de større spillere sammenlignet med Dachsers størrelse globalt. Mit mål er at sætte Dachser på det svenske landkort med sit globale netværk, men stadig med lokal service.”

Styrke gennem svære tider

Dachser Sweden European Logistics udnævner Country Manager

Carl-Johan Westas

I de seneste år er de globale forsyningskæder stødt på mange forstyrrelser, herunder har pandemien haft stor indflydelse. Allerede i løbet af 2020, da pandemien rystede hele verden og fik stor indflydelse på handelsmarkedet, opnåede Dachser Sweden et rekordresultat. Dachser Swedens årsrapporten for 2020 viste en stigning i omsætningen med en omsætning på 751 millioner svenske kroner og et resultat før skat på 26 millioner svenske kroner.

“Ud fra hvad vi kan se, bliver 2021 ikke en undtagelse fra denne positive tendens,” siger Westas. “Men det er ikke kun på bundlinjen, at vi kan se positive resultater. I det seneste år har vi styrket organisationen i alle vores afdelinger og også vores fælles servicecentre. Det er en fantastisk følelse.”

Logistikudbyderen har et klart strategisk mål om at være kundernes førstevalg når det gælder integrerede logistisktjenester og samtidig en stabil og pålidelig partner for samarbejdspartnere. En forudsætning for dette er en tæt dialog med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere i et omskifteligt marked. Og det kan ses i resultaterne.

”Det, der gør Dachser unik, er vores stykgodsnetværk. Men det der virkelig har vist sig være unikt, er vores evne til at fastholde kunderne. Det er det ultimative resultat for os, at vi opfylder vores kunders krav. Vores mål er at være førstevalget for integrerede logistiktjenester på verdensplan,” afslutter Carl-Johan Westas.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>