Danmark er blandt de første lande i verden, hvor den revolutionerende Samsung Galaxy Fold vil blive solgt
Hjem LeverandørSamsung Danmark er blandt de første lande i verden, hvor den revolutionerende Samsung Galaxy Fold vil blive solgt

Danmark er blandt de første lande i verden, hvor den revolutionerende Samsung Galaxy Fold vil blive solgt

Af Redaktionen

Samsung bliver de første til at kunne tilbyde en helt ny teknologi indenfor smartphones, når de om kort tid lancerer den nye Samsung Galaxy Fold.

Danmark er blandt de første lande i verden, hvor den revolutionerende Samsung Galaxy Fold vil blive solgtMed 7,3-tommer Infinity Flex Display og det bedste fra Galaxy-familien kommer Galaxy Fold snart til Danmark i en eksklusiv første udgave.

Samsung meddeler nu, at fra og med den 26. april er det muligt for danske forbrugere at skrive sig op på en venteliste for at blive blandt de første i verden til at få fingrene i den unikke Samsung Galaxy Fold samt få løbende leveringsinformationer.

Leveringen af Galaxy Fold, et af årets mest omtalte telefoner, begynder den 3. maj.

De absolut første enheder sælges og leveres til forbrugerne via samsung.com og Yousee.

– Med Galaxy Fold har Samsung skabt en helt ny mobilkategori med verdens første foldbare 7,3’’ Infinity Flex Display, der kan foldes i en kompakt enhed, når den er lukket. Vi er stolte over at være blandt de første markeder, som får adgang til denne nye innovative kategori af smartphones. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat af over ti års ingeniørarbejde, der virkelig manifesterer, hvordan vi hos Samsung ser på innovation. Galaxy Fold bygger på, hvad vores forbrugere sætter pris på og forventer af vores produkter, og det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne vælger at udnytte telefonens nye muligheder, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

Med Galaxy Fold præsenterer Samsung sin største smartphone-skærm nogensinde samt nye funktioner, der gør det muligt for brugeren nemt at navigere mellem tre åbne apps. Gennem app-kontinuitet muliggør Galaxy Fold glatte overgange mellem den eksterne skærm og hoveddisplayet og tilbyder et brugervenligt økosystem takket være tæt samarbejde med Android operativsystemet fra Google.

Galaxy Fold er resultatet af mange års udvikling med revolutionerende materialer og en sofistikeret hængselmekanisme, der gør enheden fleksibel og holdbar, samtidig med at man beholder et elegant design, der kan foldes sammen som en bog. Enheden kommer i farverne Space Silver og Cosmos Black. For første gang nogensinde vil forbrugerne også kunne designe deres egen mobiltelefon fra Samsung, i farverne Martian Green eller Astro Blue, som kombineres med to forskellige accentfarver på ramme og hængsler. Samsung Galaxy Fold “Built to Order” vil kun være tilgængelig i Samsungs egen onlineshop på samsung.com.

Et eksklusivt antal af Galaxy Fold kommer til at være tilgængelig i Danmark gennem venteliste, som åbner 26. april, med første levering fra den 3. maj. Den vejledende pris er 15 900 DKK. Alle enheder kommer med Galaxy Buds, et elegant cover beskyttet af kevlar og et års forsikring gennem Samsung Care+.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>