Danmarks største Elgiganten åbner i Skejby på fredag d. 16. november
Hjem Nyheder Danmarks største Elgiganten åbner i Skejby på fredag d. 16. november

Danmarks største Elgiganten åbner i Skejby på fredag d. 16. november

Af Redaktionen

Fredag d. 16. november er Elgiganten klar til at løfte sløret for kædens hidtil største varehus, der kommer til at ligge på Karl Krøyers Vej 25 i Skejby ved Aarhus.

Danmarks største Elgiganten åbner i Skejby på fredag d. 16. november 1

Elgiganten klar til at løfte sløret for kædens hidtil største varehus, der kommer til at ligge på Karl Krøyers Vej 25 i Skejby ved Aarhus

Dørene slås op til en gigantisk åbningsfest på fredag kl. 7.00, og adm. direktør Peder Stedal lover på forhånd vilde tilbud.

”Når vi åbner Danmarks største Elgiganten i Skejby, så fortjener det også en åbningsfest helt i særklasse. Og det kommer vi til at give vores mange østjyske kunder. Vi har indrettet varehuset efter alle kunstens regler og jeg glæder mig enormt til at byde indenfor til åbningsfest med masser af gode tilbud,” siger adm. direktør Peder Stedal.

Modtog over tusinde jobansøgninger

Det er ikke kun varehusets størrelse, der er ganske enorm. Også interessen for at arbejde i den nye mega-forretning har været overvældende stor, fortæller den adm. direktør.

”Vi har modtaget over tusinde ansøgninger til de nye stillinger i Elgiganten i Skejby, og det glæder jeg mig meget over. Vi ønsker ikke kun at være attraktive overfor kunderne, men også attraktive som arbejdsplads, og når jeg kan se at interessen for at arbejde hos os er så massiv, så bliver jeg både stolt og glad,” siger Peder Stedal.

Han fortæller, at der i det nye varehus er ansat tæt ved 70 medarbejdere, der skal være med til at guide de mange østjyske kunder trygt igennem teknologiens verden. For den er stor, og den bliver hele tiden større, fortæller han.

Endnu større udvalg: Smart Home, køkkener og alt i gaming-udstyr

Når dørene slås op til det omtrent 5.000 m2 store varehus fredag d. 16. november er udvalget nemlig vokset gevaldigt.

For eksempel er der kommet en helt ny afdeling for de såkaldte Smart Home-produkter, der gør hjemmet intelligent og hverdagen lidt enklere.

”Smart Home-produkter til hjemmet er i kraftig vækst og vores kunder spørger nysgerrigt ind til de mange spændende muligheder. Derfor er jeg glad for, at vi i det nye varehus i Skejby har fået bygget en hel afdeling dedikeret netop den slags produkter. Man kan simpelthen komme ind og se hvordan produkterne fungerer i praksis, og det tror jeg mange kunder er nysgerrige for at vide mere om,” siger Peder Stedal.

I tillæg til det almindelige udvalg er der i det nye mega-varehus også blevet plads til en stor køkkenafdeling, hvor man kan købe kvalitetskøkkener.

”Vi kan se, at stadig flere kunder gerne vil kunne se og købe den komplette løsning ét og samme sted, og det kan vi tilbyde. Man kan komme ind og se den store udstilling og tegne sit køkken, og man kan vælge hvidevarer i samme ombæring. Det er nemt og bekvemt, og det ved vi af erfaring, at vores kunder sætter pris på,” siger Peder Stedal.

Gaming og e-sport får egen afdeling

Har man fulgt med på tv og rundt om i landets indendørs-arenaer vil man også have set, at gaming og e-sport på kort tid er blevet enormt populært. Derfor er det i Elgiganten i Skejby indrettet en stor og nyskabende gaming-afdeling, hvor man både kan prøve udstyret og hvor man finder alt det nyeste indenfor tilbehør til gaming og e-sport.

”Gaming og e-sport er blevet utroligt populært i løbet af de seneste par år, og i Elgiganten skal vi altid være med på de tendenser og produkter, som vores kunder efterspørger. Derfor har vi indrettet en særlig gaming-afdeling, hvor vi har samlet en lang stribe af det mest kendte og populære udstyr,” siger Peder Stedal.

Og selvom direktøren forventer masser af kunder og måske lidt kaotiske tilstande til åbningsfesten i Skejby, så kan kunderne regne med at blive taget godt hånd om, forsikrer han. Der vil nemlig være kaldt ekstra mandskab ind og sørget for lidt godt til ganen i løbet af dagen. Og kundeoplevelsen er som altid i fokus.

”Vi lever for glade kunder, og vi sætter en stor ære i, at de får en god oplevelse, når de besøger os, og jeg glæder mig til at byde dem indenfor i det nye varehus i Skejby. Det bliver en kæmpe åbningsfest,” siger adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>