Dansk startup gør det muligt at booke festlokalet eller forsamlingshuset på under 5 minutter
Hjem Nyheder Dansk startup gør det let at booke festlokalet eller forsamlingshuset på under 5 minutter

Dansk startup gør det let at booke festlokalet eller forsamlingshuset på under 5 minutter

Af Redaktionen

Har du prøvet at arrangere en større fest, ved du, at det kan være forbundet med en del besvær.

Det gælder ikke mindst, når det rigtige lokale skal findes, vælges og bookes.

Den problemstilling har en aalborgensisk startup sat sig for at løse, og det har udmøntet sig i platformen Nuento. Her samles festlokaler, forsamlingshuse og selskabslokaler i én overskuelig løsning. Det gør det let at booke drømmelokalet på ganske få minutter.

Dansk startup gør det muligt at booke festlokalet eller forsamlingshuset på under 5 minutter

Let og hurtig booking for både festarrangører og udlejere

Mange udlejere af festlokaler har hidtil arbejdet med manuelle bookingløsninger, der har gjort kontakten mellem festarrangøren og udlejeren besværlig, ligesom udlejeren selv har skullet sørge for at beholde overblikket over bookinger og ledige perioder. Med Nuento forsøger de aalborgensiske grundlæggere at komme nogle af udfordringerne til livs ved at gøre bookingen så let som mulig for alle parter.

Helt konkret kan bookingen af et festlokale eller forsamlingshus nu foretages direkte på Nuentos platform – lige her og nu. Der skal ikke sendes forespørgsler og mails frem og tilbage, og både den interesserede arrangør og udlejeren har fuldt overblik over både pris og ledige perioder.

Mere end 1.000 fester er allerede arrangeret gennem Nuento

Allerede tidligt viste der sig en stor interesse for Nuentos platform. Mere end 1.000 festarrangører har således fundet den perfekte lokation gennem platformen, og flere og flere udlejere finder også vej til det enkle og intuitive bookingsystem.

Festarrangørerne fremhæver især den gode service og de grundige beskrivelser af lokalerne på hjemmesiden. For udlejerne er det en stor fordel, at deres arbejde med at administrere bookinger bliver lettere og mere overskueligt:

“Tidligere sendte vi lejekontrakter ud manuelt og bookede manuelt. Nu kører det hele på nettet, og det fungerer utroligt godt. Folk går ind under lokalet og finder en ledig dato, og så booker de og betaler. Og så er den sådan set ikke længere,” udtaler Peter Clausen, der udlejer festlokalerne Høloftet og Hestestalden i Vejgaard.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>