Danske app udviklingshus Shape får flest finale placeringer til Lovie Awards
Hjem TELEKOMMUNIKATION Danske app udviklingshus Shape får nu flest finale placeringer til Lovie Awards

Danske app udviklingshus Shape får nu flest finale placeringer til Lovie Awards

Af Redaktionen

To af Shapes applikationer er blevet nomineret som finalister til det 12. årlige Lovie Awards.

Lovie Awards rangerer de førende digitale og kreative bureauer i Europa.

Shape er på tværs af hele Europa den virksomhed der har flest finale placeringer indenfor Apps, Mobile & Voice kategorien.

“Vi er meget glade for endnu en gang at blive anerkendte af Lovie Awards for vores måde at udvikle og tænke applikationer. Vi er nu blevet nomineret 5 år i træk og i år har vi flest finalister indenfor Apps, Mobile & Voice kategorien. Jeg ser det som en understregning af vores konstante dedikation for at drive vores kunder fremad så de bliver digitalt ledende indenfor deres industri, igennem det at levere en suveræn brugeroplevelse kombineret med et stærkt forretningsresultat.”, siger Kristian Duvald Friis, Managing Director hos Shape.

Lovie Awards der er præsenterede af The International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS) er det mest præstigefyldte hædre i Europa indenfor hjemmesider, online markedsførding, internet videoer, mobile sider, applikationer, podcasts og sociale medier. I år har der været den hårdeste konkurrence nogensinde, med omkring 1.000 tilmeldinger fra 30 lande.

Atos MyLife får 3 finalepladser

Atos Mylife er en sundhedsapp der er har fået 3 finaleplaceringer i kategorierne:Apps, Mobile & Voice in Best Practices, Wellness & Lifestyle, and Utilities & Services. Atos MyLife app’en er et unikt redskab til at hjælpe Atos’ patienter og deres pårørende i deres genoptræning efter en laryngektomi operation, igennem genoptræning af stemmen via øvelser og inspirationsmateriale.

Danske app udviklingshus Shape får flest finale placeringer til Lovie Awards

The Lovie Awards 2022

“Vi er meget stolte af, at vores arbejde med Atos Mylife bliver anerkendt i denne udstrækning og med ikke mindre end 3 finaleplaceringer til Lovie Awards. For os viser dette hvordan digitalisering kan være et værktøj til at forbedre folks liv og mulligøre at laryngektomipatienter kan leve et mere helt liv efterfølgende.” Siger Villads Riber Mink, Commercial Director hos Shape og strategisk ansvarlig for Atos Mylife app’en.

Ally får Shape i finalen for 2. År i træk

Aller Mediers app, Ally, er finalist i “News & Entertainment ” kategorien. Ally er blevet lavet for at imødekomme udfordringen omkring at levere indhold til et mobile-first publikum. Bare fordi der bruges mindre tid på traditionelle medier betyder det ikke at der bruges mindre tid på medier – det er lige omvendt. I dag læser 85% af alle i alderen 16-75 år nyheder eller magasiner online i følge “it-anvendelse i befolkningen 2021”. I 2021 var Shape også finalister i “News og Entertainment” kategorien hvor de vandt Peoples Choice kategorien med TV2 regionerne applikationen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>