Dansker udnævnt som europæisk chef for Dell EMC
Hjem Nyheder Dansker udnævnt som europæisk chef for Dell EMC

Dansker udnævnt som europæisk chef for Dell EMC

Af Redaktionen

Nicolai Moresco, 46 år, er udnævnt til Senior Vice President for EMEA Services Sales hos Dell EMC pr. 1. november 2018.

Dansker udnævnt som europæisk chef for Dell EMC

Nicolai Moresco, Senior Vice President Dell EMC

Han har de seneste 18 år haft en række forskellige topstillinger hos Dell og Dell EMC. Som Senior Vice President får han til opgave at lede og udvikle hele Dell EMC’s services-forretning i Europa, Mellemøsten og Afrika – et område i kraftig vækst. Nicolai Moresco er desuden ambassadør for Men Advocating Real Change, som er et fællesskab af mænd, der arbejder for at skabe diversitet på arbejdspladsen.

Nicolai Moresco har en Executive MBA fra Henley Management College i England. Han bor i Farum med sin hustru, Birgitte, og deres to døtre på hhv. 14 og 15 år. Fritiden går for hele familien med ridesport, og Nicolai Moresco bruger derfor meget tid på at følge døtrenes træning og konkurrencer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>