Datto lancerer software udgave af backup og gendannelsessystemet SIRIS
Hjem LeverandørDatto Datto lancerer software udgave af backup og gendannelsessystemet SIRIS

Datto lancerer software udgave af backup og gendannelsessystemet SIRIS

Af Redaktionen

It-virksomheden Datto lancerer i dag en ny version af vSIRIS, der er redesignet fra bunden, så it-serviceleverandører i langt højere grad kan imødekomme deres kunders databeskyttelseskrav på distancen.

Datto, der er specialiseret i cloud-baserede software- og teknologiløsninger skræddersyet til MSP’er (managed service providers), relancerer nu databeskyttelsessoftwaren Virtual SIRIS (vSIRIS) med forbedret ydeevne, mere fleksibilitet og en ny prismodel.

Med den nye software-version af Dattos førende SIRIS-løsning vil vSIRIS tilbyde MSP’er og it-serviceleverandører fleksibiliteten til at imødekomme de forskellige databeskyttelseskrav hos deres slutkunder med fuldt integreret software, der afvikles på kundernes egne enheder.

vSIRIS er designet til at understøtte flere private cloudmiljøer og virtuelle implementeringer, og giver MSP’er en omfattende og skalerbar software til styring af backup og gendannelse, som skal beskytte dem og deres kunder i kampen mod ransomware. vSIRIS giver også MSP’er mulighed for at administrere og gemme sikkerhedskopier enkelt, fleksibelt og omkostningseffektivt, uanset om det er gennem egen hardware eller i skyen. Den nye løsning tilbyder desuden muligheden for at tilføje flere ressourcer til understøttelse af krævende workloads samt oprette forbindelse til eksternt storage, såsom SAN- (Storage Area Network) eller NAS-enheder (Network Attached Storage).

”Med det store skifte til fjernarbejde er det ofte ikke muligt for MSP’er at besøge deres kunders kontor for at konfigurere deres hardware til backup. vSIRIS giver mulighed for en lettere og mere fleksibel implementering i en tid med hybride arbejdspladser,” fortæller Scott Gower, der er Regional Sales Manager hos Datto i Norden. Han fortsætter:

”Antallet af cyberangreb vil kun fortsætte med at stige, og det fremhæver vigtigheden af ​​forretningskontinuitet som den sidste forsvarslinje for MSP’er og deres kunder. vSIRIS er en omkostningseffektiv software-løsning, der giver MSP’er den ekstra fleksibilitet, de har brug for, for at imødekomme deres kunders forskellige databeskyttelsesbehov både ude hos kunderne, i virtuelle miljøer og i private clouds.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>