De første tre måneder med Apple TV+ er gratis på LG Smart TV
Hjem Nyheder De første tre måneder med Apple TV+ er gratis på LG Smart TV i over 80 lande

De første tre måneder med Apple TV+ er gratis på LG Smart TV i over 80 lande

Af Redaktionen

Fra den 15. november kan ejere af et LG Smart TV i over 80 lande nyde tre måneders gratis Apple TV+.

Kampagnen gælder for alle kompatible LG Smart TV-modeller fra 2016-2021 (8K og 4K), og er tilgængelig for ejere af et LG TV, der tilmelder sig Apple TV+-kampagnen senest den 13. februar 2022.

Tilbuddet kan indløses ved at følge instruktionerne på skærmen i LG Content Store eller ved at klikke på Apple TV+-bannerannoncen på LG TV’s startmenu.

De første tre måneder med Apple TV+ er gratis på LG Smart TVDet unikke tilbud giver ejere af et LG Smart TV adgang til hele udvalget af film og serier på Apple TV+. Sortimentet omfatter blandt andet populære titler som The Morning Show med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon og The Foundation, som er baseret på Isaac Asimovs roste bogserie af samme navn. For at skabe den bedste seeroplevelse kommer LG’s Smart TV-modeller med brancheførende billed- og lydteknologi, herunder Dolby Vision IQ og Dolby Atmos for at sikre den bedste billed- og lydoplevelse, når du streamer de mange Apple TV+-titler, der understøtter Dolbys banebrydende teknologier.

Tilbuddet er det første, der gælder samtlige kompatible TV-modeller og ikke kun nyindkøbte TV af seneste års model. Bemærk, at tilbuddet kun gælder for nye abonnementer på Apple TV+ i de lande, hvor tjenesten er tilgængelig, og at det ikke kan kombineres med andre tilbud eller Apple One.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>