Dell Technologies lancerer Alienware X-series
Hjem Dell Technologies Dell Technologies lancerer Alienware X-series

Dell Technologies lancerer Alienware X-series

Af Redaktionen

Høj ydeevne og ny innovation, der sikre en forbedret gamingoplevelse

Dell Technologies har netop lanceret den helt nye serie af Alienware gaming bærbare pc’er, Alienware X-series, der er designet med fokus på innovation, høj ydeevne, design og fantastisk kvalitet.

Alienware X15 og X17, der er de to første bærbare pc’er i X-series, er Dell Technologies tyndeste 15”- og 17”-bærbare til gaming.

Grundet banebrydende nye patentanmeldte køleteknologier, er tykkelsen på blot 15,9 mm på x15 og på 20,9 mm på x17. Pc’erne kommer desuden i et mørk design, der reducerer genskær fra skærmen og tastaturet, hvilket giver gaming uden distraheringer.

Gamernes værste fjende er overvundet
Enhver gamers værste fjende er varme og overophedning. Med den nye Alienware Cryo-Tech™ køleteknologi, Element 31, er det ikke længere en udfordring. Element 31 er et eksklusivt termisk interface materiale (TIM), der er sammensat af en flydende og indkapslet gallium-silicium-metalforbindelse. Element 31 er placeret mellem CPU’en og dens termiske elementer, hvilket gør, at varmen bliver spredt ud, så systemets ydeevne ikke sænkes.

Med HyperEfficient Voltage Regulation tilbyder de nye Alienware X-series pc’er desuden en bedre ydeevne – selv gennem mange timers gaming. Den nye og eksklusive Alienware Quad Fan er skabt til at sprede den varme luft, så al hardware holdes køligt. Med Smart Fan-teknologien, der gennem kunstig intelligens muliggør forbedret applikationsydelse, bliver hver eneste blæser kontrolleret uafhængigt af hinanden, takket være forskellige sensorer, der er placeret strategisk omkring de vigtigste hardwarekomponenter.

X-Series tilbyder en lang række højt ydende teknologier, der tilsammen skaber den ideelle gamingoplevelse:

  • De nyeste teknologier til gamere med 11. generations Intel® Core™ H-Serie Mobile-processorer og NVIDIA GeForce RTX 30-serie-grafikkort op til 3080. x15 og x17 understøtter en maksimal grafikstrømforbrug på henholdsvis 110W og 165W.
  • Med Thermal Control Circuit offset (TCC offset) kan man indstille en ”cruise control”-grænse på CPU-temperaturen, så man kan arbejde og game velvidende, at systemets CPU-temperatur forbliver på det valgte interval.
  • Vælg mellem fem skræddersyede strømtilstande: Fuld hastighed (maksimal kraft), ydelsestilstand (grafikprioritet), afbalanceret tilstand (balanceret CPU/GPU), batteribesparelse (lav temperaturprioritet) og lydløs tilstand (akustisk prioritet).
  • DirectX Raytracing giver alle spil et nyt liv med de nyeste skærmteknologier, der tilbyder ydeevne fra FHD 360Hz-hastighed til 4K-UHD HDR400. Alle X-Series konfigurationer inkluderer et Windows Hello IR-kamera til hurtige log-in via ansigtsgenkendelse.
  • Med AlienFX-belysning bliver lyset forstærket gennem avanceret LED-teknologi med op til 100 miro-LED’er på x17 og 90 på x15. Belysningen er designet som en uafhængig og programmerbar belysningszone, der nemt kan personaliseres gennem Alienware Command Center.
  • Kommer med det nye Alienware 240W strømkabel, der gør det nemmere end nogensinde at game på farten.
  • I forlængelse af Dell Technologies 2030 Moonshot-mål, kommer X-Series direkte til døren i en bæredygtig emballage, der er fremstillet af 92 % genbrugte eller fornyede materialer.

Tilgængelighed:

Alienware x15 og x17 bliver tilgængelig den 17. juni. Priser vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>