Dell Technologies lancerer komplet Zero Trust-løsning
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer komplet Zero Trust-løsning

Dell Technologies lancerer komplet Zero Trust-løsning

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop lanceret Project Fort Zero, der tilbyder virksomheder verden over en komplet Zero Trust-sikkerhedsløsning.

Med den nye Project Fort Zero-løsning vil Dell Technologies stå for integrationen og orkestreringen af teknologi, der normalt vil varetages af den enkelte virksomhed på tværs af flere forskellige leverandører.

På den måde bliver det langt lettere og hurtigere for virksomheder at implementere og udrulle en komplet Zero Trust-løsning.

Dell Technologies lancerer komplet Zero Trust-løsningDen nye løsning fra Dell Technologies vil indenfor det næste år blive valideret af det amerikanske forsvarsministerie og vil indgå som en del af Dell Technologies omfattende portefølje af sikkerhedsløsninger. Efter valideringen vil løsningen blive tilgængelig for virksomheder.

Udover den nye Zero Trust-løsning har Dell Technologies også lanceret Product Success Accelerator (PSX) for Backup, der giver virksomheder mulighed for at beskytte og gendanne data i tilfælde af nedbrud.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>