Dell Technologies lancerer ny Inspiron-serie
Hjem Nye Produkter Dell Technologies lancerer ny Inspiron-serie

Dell Technologies lancerer ny Inspiron-serie

Af Redaktionen

Dell Technologies har lanceret en helt ny serie af Inspiron-laptops, der giver nye muligheder for kreativitet, forbindelse og kommunikation fra et elegant og minimalistisk design.

Dell Technologies lancerer ny Inspiron-serie

De nye Inspiron-laptops, der er redesignet helt fra bunden, kommer med en skærm, der går helt til kant samt et større tastatur.

Som noget nyt kommer HD-webcammet med Temporal Noise Reduction, der reducerer pixelering og fjerner visuelt støj – selv i lav belysning.

Den nye serie omfatter en Inspiron 13,14 & 15, Inspiron 16 Plus og Inspiron 14 2-i-1.

Inspiron 13, 14 & 15 kommer med adaptiv køling, hvilket sikrer en bedre strømstyring og ydeevne. De kommer desuden med ExpressCharge, der lader batteriet op til 80 procent på blot 60 minutter.

Inspiron 16 Plus kommer i en ny 16″-formfaktor med 16:10-skærmformat. Det er desuden muligt at vælge laptoppen med de nyeste Intel® Core™ H-processorer og NVIDIA® GTX eller RTX-grafikkort.

Inspiron 14 2-in-1 kombinerer de bedste funktioner fra en laptop med alsidigheden fra en tablet, hvilket giver dig mulighed for at benytte laptoppen uanset, hvor du befinder dig.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>