Dell Technologies lancerer nye cybersikkerhedsløsninger
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer nye cybersikkerhedsløsninger og tjenester

Dell Technologies lancerer nye cybersikkerhedsløsninger og tjenester

Af Redaktionen

Med de nye cybersikkerhedsløsninger og tjenester fra Dell Technologies får virksomheder mulighed for at være bedre forberedt og sikret imod cyberangreb.

Dell Technologies lancerer en række nye cybersikkerhedsløsninger og tjenester, der både bidrager til bedre beskyttelse af den hybride arbejdsplads, giver virksomheder mulighed for at bedømme deres nuværende cyberrobusthed samt helt nye muligheder for ransomwarebeskyttelse af objekt-storage.

Blandt lanceringerne er Vulnerability Management-tjenesten, der giver Dell Technologies’ eksperter mulighed for at scanne efter og lukke sårbarheder i kunders it-miljøer. Desuden kan Dell Technologies’ kunder fremover nyde godt af Dell Cybersecurity Advisory Services, hvor virksomheder sammen med Dell Technologies udarbejder en plan for, hvordan de opnår Zero Trust-sikkerhed ved at udnytte deres eksisterende sikkerhedsløsninger.

Dell Technologies lancerer nye cybersikkerhedsløsningerUdover de nye løsninger og tjenester åbner Dell Technologies også et Zero Trust Center of Excellence. Her får teknologivirksomhedens kunder mulighed for at få testet deres Zero Trust-miljøer i et sikkert datacenter, hvor de forskellige tests er baseret på den enkelte virksomheds konfiguration og brug af Zero Trust-modellen.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>