Dell Technologies lancerer nyt partnerprogram i Danmark
Hjem Dell Technologies Dell Technologies lancerer nyt partnerprogram i Danmark

Dell Technologies lancerer nyt partnerprogram i Danmark

Af Redaktionen

Dell Technologies har i dag lanceret deres nye partnerprogram RISE, der giver danske partnere flere muligheder og potentiale for større fortjeneste

Dell Technologies lancerer nyt partnerprogram i Danmark

Christian Borg Møhl, der er Channel Country Manager hos Dell Technologies i Danmark.

Dell Technologies har i dag lanceret RISE-programmet for danske partnere.

Det nye partnerprogram samler det bedste fra eksisterende landeprogrammer for autoriserede partnere i ét nyt og mere forbundet program.

Som en del af Dell Technologies’ partner-program giver RISE både danske partnere, og resten af EMEA-regionen, mulighed for større fortjeneste når de sælger mere på tværs af Dell Technologies’ klient- og serverportefølje.

I takt med, at partnerne vækster deres forretning sammen med Dell Technologies, giver det nye program også forbedrede muligheder for at opnå højere program-niveauer og dermed bedre økonomiske fordele.

“I 2020 har vi set vækst i hvert kvartal i forhold til antallet af nye forhandlere, der sælger Dell Technologies’ produkter og løsninger. Det er vi naturligvis meget glade for, og vi sætter nu turbo på denne udvikling med lanceringen af RISE-programmet for danske partnere. Kombinationen af vores brancheførende portefølje og lanceringen af RISE giver autoriserede partnere en mere direkte vej til at blive en del af Dell Technologies’ partner-niveauer og dermed udvide deres forretning yderligere. Gennem RISE vil partnere få flere muligheder for samarbejde og et større potentiale for at skabe øget omsætning sammen med os” fortæller Christian Borg Møhl, der er Channel Country Manager hos Dell Technologies i Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>