Dell Technologies udvider CSR-indsats med ny 2030-vision
Hjem CSR Dell Technologies udvider CSR-indsats med ny 2030-vision

Dell Technologies udvider CSR-indsats med ny 2030-vision

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop offentliggjort CSR-rapporten, Legacy of Good, for 2019.

Dell Technologies udvider CSR-indsats med ny 2030-vision

Louise Koch, der er Corporate Sustainability Director for Dell Technologies i EMEA.

Samtidig lancerer virksomheden en ny CSR-vision frem mod 2030, Progress Made Real, der skal fremme bæredygtighed, dyrke inklusion samt forbedre menneskers liv med teknologi.

I 2013 lancerede Dell Technologies Legacy of Good frem mod 2020 – en plan, der indeholdt en række ambitiøse CSR-mål, som tog afsæt i viden og teknologi. 2019-udgaven, som bliver den sidste i rækken, viser, at over 75 pct. af målene bliver nået før tid. Dermed skaber Progress Made Real-visionen grundlag for Dell Technologies’ nye CSR-vision for de næste 10 år.

“Vi er stolte af, at vi har nået størstedelen af vores 2020-mål for bæredygtighed og social ansvarlighed før tid. Blandt andet har vi indsamlet 1 million tons elektronisk affald og anvendt mere end 45.000 tons genbrugsmaterialer i nye produkter såsom plastikflasker og kulfiber fra flyindustrien. Desuden har vi skabt en stærk kultur for at fremme diversitet og inklusion, så vores medarbejdere kan udfolde deres fulde potentiale. Vi er stolte over, hvad vi har opnået, og nu tager vi det næste skridt med vores nye 2030 Progress Made Real-vision, hvor vi sætter barren endnu højere for, hvordan vi vil drive bæredygtighed, diversitet og inklusion i vores virksomhed og i verden omkring os,” fortæller Louise Koch, der er Corporate Sustainability Director for Dell Technologies i EMEA.

Dell Technologies Progress Made Real-vision fokuserer på tre nøgleområder: At fremme bæredygtighed, dyrke inklusion og ændre menneskers liv med teknologi.

Fremme bæredygtighed

Erhvervslivet spiller en stadig større rolle i forhold til at beskytte planeten. Derfor vil Dell Technologies fortsat udvikle sine tiltag inden for bæredygtighed frem mod 2030:

  • Dell Technologies vil fremover spore håndteringen af e-affald hos samtlige samarbejdspartnere, hvilket skal sikre, at affaldet ikke ender uhensigtsmæssige steder.
  • Polyvinylbutyral fra gamle bilruder vil blive genanvendt i produktionen af tasker til f.eks. bærbare computere. Polyvinylbutyral gør nemlig taskerne vandtætte. Brugen af de udtjente bilruder vil fjerne 35 tons affald hver måned.
  • Sammen med Seagate og Teleplan vil Dell Technologies benytte en ny metode til at udvinde sjældne jordarter fra udtjent it-udstyr. Genanvendelsen vil gøre behovet for minedrift mindre.

Dyrke inklusion

I løbet af de næste årtier vil især it-branchen opleve mangel på arbejdskraft. Derfor vil Dell Technologies søsætte nye initiativer, der skal hjælpe flere personer i arbejde:

  • Neurodiversity hiring program, som giver personer med autisme en uddannelse og mulighed for en fuldtidsstilling. Sammen med MHEA, The Arc of the Capital Area og Neurodiversity in the Workplace, vil Dell Technologies gentænke ansættelsesprocessen for at fjerne de barrierer, personer med autisme ofte kan have under f.eks. en jobsamtale.
  • Ansættelsesprogrammer som Dell Career Restart giver personer, der har stået uden for arbejdsmarkedet i en årrække, muligheden for at få et fast arbejde igen.
  • Dell Technologies vil lave uddannelse- og omskolingsprogrammer, f.eks. i samarbejde med Northeastern University og deres Align-program, som giver studerende med forskellige baggrunde mulighed for at få en kandidatgrad i datalogi.

Ændre menneskers liv med teknologi

Teknologi giver mulighed for at forandre menneskers liv og løse samfundsmæssige udfordringer. Derfor stiller Dell Technologies sin viden, produktportefølje og partnerskaber til rådighed: Det sker blandt andet gennem følgende initiativ:

  • Dell Technologies vil fortsat udvide virksomhedens solar learning labs, hvor undervisningen foregår i omdannede containere, der er fuldt udstyret med computere til eleverne. Da containerne kører på solenergi, kan de placeres i selv de mest fjerne egne af verden.

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>