Deltaco indleder distributionssamarbejde med Mooni!
Hjem Nyheder Deltaco indleder distributionssamarbejde med Mooni!

Deltaco indleder distributionssamarbejde med Mooni!

Af Redaktionen

Mooni blev grundlagt i 2004 og er et svensk firma med speciale i hovedsageligt innovative højtalere med indbygget belysning.

Deltaco indleder distributionssamarbejde med Mooni! 2Brandets filosofi er, at livet skal deles med dem, vi elsker. Derfor designer og producerer Mooni en moderne og innovativ LED-belysning, der kombinerer lys, lyd og den patenterede WireFree-teknologi, som igen forvandler et almindeligt øjeblik til en oplevelse at dele med sine kære.

Sortimentet omfatter produkter til både indendørs og udendørs miljøer. Mooni-produkterne er derfor velegnede som dekoration i haven, belysning til et middagsselskab eller til dem, der ønsker at medbringe lette og stilfulde bærbare højtalere. Mooni har bestemt noget der passer til alle behov.

Brandet er præget af skandinavisk, minimalistisk, høj kvalitet og funktionelt design. Med sin begrænsede til næste ikke eksisterende elforbrug bidrager Mooni også til et bæredygtigt og fremtidigt el-venligt forbrug.

SweDeltaco forudsiger, at kategorien, smart LED-belysning og lyd, forsat vil vokse med Mooni som markedsleder.

Distributionssamarbejdet betyder, at det skandinaviske og litauiske marked vil blive forsynet med Moonis populære og innovative produkter.

Ali Motazedi, administrerende direktør for SweDeltaco kommenterer:
”Vi ser en øget efterspørgsel efter produkter inden for Moonis kategori og da Deltacos ambition er at være på forkant, vælger vi at investere i denne voksende produktgruppe gennem dette vigtige samarbejde med Mooni. Det nyoprettede samarbejde betyder, at flere slutbrugere vil kunne få adgang til kvalitetsprodukter, kvalitative og elektroniske produkter inden for kategorien belysning og lyd.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>