Denon Home: Premium trådløse højttalere udviklet med 110 års HiFi-erfaring

Denon, verdens førende producent af de bedste produkter inden for lyd og billede, heriblandt hi-fi-højttalere, præsenterer hermed Denon Home, en ny serie af smukke og veldesignede trådløse all-in-one højttalere med indbygget HEOS.

Denon Home: Premium trådløse højttalere udviklet med 110 års HiFi-erfaring 1Home-serien består af tre underskønne højttalere, Home 150, Home 250 og Home 350, og har alle et smukt stilrent og industrielt design med den nyeste teknologi – alt sammen understøttet af 110 års erfaring og ekspertise i at forfine lydkvaliteten. Det har aldrig været mere simpelt at opsætte et flot multi-room-system, som samtidig lyder fabelagtigt.

  • Home 150 er den mindste af de tre nye højttalere, men ikke lille i lyden. På trods af sin lille og kompakte størrelse, byder Home 150 på en overraskende kraftfuld lyd fra kombinationen af sine 3,5 tommer bas- og 1 tomme diskant-enheder.

 

  • Home 250 tilføjer seriøse kræfter, takket være et par diskant-enheder – positioneret for at give den bedste lydspredning – og to 4-tommer bas-enheder drevet af fire forstærkere i en stereoopsætning underbygget af en 5,25 tommer passiv bas-radiator.

 

  • Home 350 er “bæstet” i familien. Seks kanaler af forstærkere fodrer de to 6,5 tommer bas-enheder, et par 2-tommer mellemtone-drivere og to diskant-enheder til den ultimative Denon-oplevelse samlet i én boks.

Der er ingen begrænsninger for lydkilder, som kan tilsluttes Home-serien, og du har heriblandt muligheden for at tilslutte Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer og mere via Wi-Fi, AirPlay 2 og Bluetooth. Desuden er det muligt at forbinde via USB-stik eller en 3,5 tommer AUX-port i hver enkelt højttaler.

Denon har altid været blandt de forreste i feltet, hvad angår perfekt og præcis gengivelse af musikken, som kunsterne ønsker det.

Denon Home: Premium trådløse højttalere udviklet med 110 års HiFi-erfaring 2
Denon Home 350

Derfor byder Denon Home også på understøttelse af filformater og services af højeste kvalitet såsom ALAC, FLAC og WAV-filer op til 192kHz/24-bit samt DSD 28MHz og 5,6MHz for krystalklar lyd.

Alsidigheden i den indbyggede HEOS-teknologi betyder, at hvis brugere som allerede ejer en anden enhed med indbygget HEOS, såsom Denon- eller Marantz AV-modtagere, soundbars eller lydsystemer, er det let at forbinde Home trådløst med de eksisterende højttalere. To Denon Home-højttalere parret i stereo kan trådløst forbindes til en Denon DSW-1H subwoofer og på den måde skabe et 2.1-system med seismisk bas.

Filmfans kan endda sammensætte et 5.1 surroundsound-sæt af et par Home-højttalere med en Denon DHT-S716H soundbar og en DSW-1H subwoofer. Kun fantasien sætter grænser.

Ligeledes kan højttalerne styres med stemmen via Siri og Google Assistent via din smartphone eller tablet. Alle tre højttalere har indbygget mikrofon, og Amazon Alexa vil blive understøttet via en firmware-opgradering senere i 2020.

Det nye design for Denon Home-serien inkluderer en minimalistisk og berøringsfølsom overflade til at kontrollere musikken. 3-6 hurtigknapper kan indstilles til dine favoritinternetradiokanaler, og højttalerne er vand- og sprøjtresistente, hvilket gør dem ideelle til både køkkenet eller badeværelset.