Derfor arbejder dansk cyber sikkerheds virksomhed med stærke vækstmål for 2021

Her er grunden til, at den danske cybersikkerheds virksomhed HeimdalTM Security, sætter ambitiøse mål for deres nye markeder i 2021.

Derfor arbejder dansk cyber sikkerheds virksomhed med stærke vækstmål for 2021 1Virksomheden hjælper hvert år mange med at undgå internettets mørke sider, med deres IT-sikkerhed.

Med en stor forøgelse i antallet af kunder igennem 2020, opnår cybersikkerheds producenten HeimdalTM Security enorm ekspansion, og beviser at de er stort set immune overfor de økonomiske konsekvenser bragt af COVID-19 pandemien.

En vækstrate på 100%, det er hvad HeimdalTM Security sigter mod i 2021. Målet skal opnås ved at gå direkte efter de nye markeder, specielt det Tyske, Amerikanske og Engelske marked i det nye år.

Heimdal™ er i år nomineret til hele 8 priser, i det mest prestigefyldte Award indenfor sikkerhed, ”Computing Security Awards”. Det er de dog ikke kommet sovende til. Direktør Morten Kjaersgaard fortæller

”Vi arbejder konstant, på at være på forkant med markedet indenfor produktinnovation og have de løsninger, kunderne skal bruge næste år, allerede nu. Vi ønsker at levere et markedsledende produkt, hvilket har været et mål fra starten af.”

Ambitiøse mål er vejen frem for at nå nye højder i 2021. HeimdalTM har i år åbnet kontorer i store dele af verden, efter at de blev opkøbt af den amerikanske vækstfond Marlin Equity Partners, i foråret 2020.

England, USA, Mellemøsten, Holland, Sverige, Norge, og Tyskland er i år blevet en del af Heimdal’sTM portefølje. HeimdalTM blomstrer ikke kun i omsætning og nye kunder, men også enormt i nye medarbejdere, og endnu flere skal ansættes i 2021.

HeimdalTM sikrer allerede nu 7000 virksomheder, og endnu flere skal være sikret med Heimdal’s™ samlede sikkerhedsløsning i det nye år. Alt foregår i et dashboard, og HeimdalTM er fortsat den eneste cybersikkerheds virksomhed der udbyder et produktsortiment, der spænder over alt fra DNS-filtrering, Patch Management, privileged access management, antivirus og E-mail sikkerhed.

HeimdalTM har potentiale til at blive den danske udfordrer til de helt store internationale spillere og sigter da også efter det frem mod 2023. For at nå målet er fokus at fortsætte med at differentiere sig og forbinde komponenter på nye og innovative måder. HeimdalTM har også forpligtet sig til at tilbyde en ny unik trusselsanalysemodel til sine kunder næste år.

Siden starten af 2020, har HeimdalTM haft et øget fokus på at inkludere kunstig Intelligens (AI) i deres produkter. HeimdalTM sigter mod at lancere en fuldkommen AI algoritme for sin unikke intelligente E-PDR (Endpoint Prevention, Detection, and Response) suite i det nye år.

Med alt denne udvikling og ambition, har HeimdalTM Security en spændende rejse foran sig i 2021.