Hjem Nyheder Digitale forsikringsudfordrere vil erobre markedet

Digitale forsikringsudfordrere vil erobre markedet

Af Redaktionen
Digitale forsikringsudfordrere vil erobre markedet

Den digitale forsikringsudfordrer Undo har indledt et samarbejde med sammenligningsportalen Samlino.dk.

Fremover vil Samlino.dk indhente Undos priser på både indbo-, bil- og meget snart på ulykkesforsikringer, som derfor får endnu bedre mulighed for at kapre kunder fra de etablerede spillere på forsikringsmarkedet.

“Det er vores mission at komme bredere ud på markedet og tilbyde billigere priser til danskerne, og Samlino.dk giver os mulighed for at gøre netop det”, udtaler Product Lead, Emil Sannino, om hvorfor samarbejdet giver mening og fortsætter:

“Vi skal sammen forsøge at udfordre branchen, og det gør vi med at have en sikker, digital profil og levere et solidt produkt”.

Også direktør for Samlino.dk, Erik Kofoed, ser fordele ved samarbejdet:

“Det er et godt match, da vi hele tiden har haft det overordnede mål at skabe transparens på forsikringsmarkedet, og det kommer vi tættere på med denne udvidelse. Desuden kan vi nu præsentere et stærkere og billigere produkt til de unge, der gerne vil tegne en forsikring”.

Undo kommer til at dele pladsen på Samlino.dk med andre større forsikringsselskaber, såsom FDM, IDA, Alm. Brand og Gjensidige.

Fremtidens bilforsikring

På ganske få år har Undo markeret sig som en seriøs spiller på forsikringsmarkedet,

hvor primært den unge målgruppe falder for deres produkter. De formår at simplificere forsikringsbegrebet, hvor alt det overflødige og uforstående skæres væk.

Specielt Undo: Kør er et bevis på, hvordan man kan nytænke konceptet – bilforsikring. De har ved hjælp af deres app udviklet en køretest, der vil afgøre prisen på din bilforsikring. Det betyder, at din pletfrie kørsel vil få din pris længere ned. Dermed får du en fair pris og en god dækning.

De måler bl.a. på din hastighed, opbremsning og din fokuserede kørsel. Du skal ikke være fyldt minimum 25 år eller kun have haft 0 skader i et bestemt antal år for at få en billigere bilforsikring. Din kørsel vil alene afgøre prisen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>