Dustin styrker sin position inden for standardiserede løsninger med dansk opkøb
Hjem sikkerhed Dustin styrker sin position inden for standardiserede løsninger med dansk opkøb

Dustin styrker sin position inden for standardiserede løsninger med dansk opkøb

Af Redaktionen

Exato er specialiseret i standardiserede løsninger og IT-sikkerhed.

Dustin styrker sin position inden for standardiserede løsninger med dansk opkøb 1

Alexandra Drevenlid EVP Services & Solutions Dustin

Mere end halvdelen af omsætningen kommer fra abonnementstjenester til små og mellemstore virksomheder.

Opkøbet understøtter Dustins strategi om at øge salget af services gennem både opkøb og organisk vækst. Exato styrker og komplimenterer dermed Dustins udbud i Danmark.

-Exato passer rigtig godt ind i vores strategi, hvor vi fokuserer på standardiserede løsninger, som kunderne køber som abonnement. Deres seneste fokus på standardiserede løsninger inden for IT-sikkerhed vil styrke vores portefølje yderligere, og samtidig styrker vi vores kapacitet inden for managed services i Danmark, siger Alexandra Drevenlid EVP Services & Solutions Dustin.

Exato omsatte cirka 30 MDKK i løbet af sidste regnskabsår. Virksomheden har omkring 20 medarbejdere og kontorer i København og Odense. Exato opkøbes af de fire grundlæggere, der bliver i virksomheden.

-At blive en del af Dustin er en fantastisk mulighed og et naturligt næste skridt for os. Det gør det muligt for os at fortsætte vores fokus på at udvikle og levere standardiserede løsninger, men til en større kundebase, siger Anders Vedel, CEO hos Exato.

Exato konsolideres i Dustin i løbet af september. Opkøbet vil have marginal påvirkning på Dustins indtjening pr. aktie i indeværende regnskabsår.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>