E-mails bør beskyttes bedre
Hjem SIKKERHED E-mails bør beskyttes meget bedre

E-mails bør beskyttes meget bedre

Af Redaktionen

De seneste store cyberangreb tegner et billede af, at de indbyggede sikkerhedsfunktioner i Office 365 ikke kan stå alene i kampen mod stadig mere avancerede hackerangreb.

Flere virksomheder og organisationer bør overveje ekstra sikkerhedsløsninger fra tredjepart, lyder det fra Barracuda Networks.

Det stigende antal avancerede hackerangreb rettet mod erhvervslivet bør få virksomheder til især at overveje at integrere tredjepartsløsninger for at styrke deres e-mailsikkerhedsfunktioner.

E-mail er en særlig sårbar adgang ind i virksomhederne, og stadig flere hackerangreb sker gennem phishing-mails, der bliver mere avancerede. Forud for et reelt phishing-angreb benytter de cyberkriminelle sig nu også af såkaldte ‘lokke-angreb’, der ikke ser mistænkelige ud, og derfor slipper igennem de traditionelle sikkerhedsfiltre.

– Med afsæt i et øget trusselsbillede og i takt med, at vi kommunikerer mere digitalt end nogensinde før, bør virksomhederne kraftigt overveje at integrere tredjepartsløsninger for at styrke deres e-mailsikkerhed, siger Peter Gustafsson, nordisk chef i Barracuda Networks.

Udbredt sikkerhedsløsning med mangler

E-mails bør beskyttes bedreI de senere år er der set en række prominente angreb imod virksomheder, der benytter Office 365. Og i en nylig rapport fra analysevirksomheden Gartner  konluderes det, at Microsoft Defender for Office 365 ofte overser ondsindede e-mails, hvilket styrker behovet for tredjepartsleverandører. Men tredjepartsleverandører er dog ikke nødvendigvis nok til at holde de kriminelle fra døren:

– Udover de traditionelle gateway-løsninger bør ledere inden for sikkerhed og risikostyring evaluere deres API-baserede løsninger som et ekstra beskyttelseslag, slutter Peter Gustafsson.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>