Eaton henter erfaren landechef i Holland

Den globale power management-virksomhed Eaton har pr. 1. november ansat Nick Luitwieler, 55, som ny landechef i Danmark.

Eaton henter erfaren landechef i Holland
Nick Luitwieler

Nick er hentet internt i Eaton, hvor han de seneste 12 år har bestredet flere positioner, blandt andet som Interim General Manager i Israel, Director for Pricing i Europa, Mellemøsten og Afrika og Acquisition Integration Leader og Sales Director for Benelux. Senest kommer han fra Eatons Commercial Policy-team med ansvar for EMEA-regionen.

Med sin mangeårige erfaring inden for salg, marketing og ledelse i B2B-segmentet skal Nick skabe de rette rammer og retning for, at Eaton i Danmark kan vækste. Nick vil også lede den vertikale salgsindsats af komponenter i Norden med særligt fokus på partnerskaber på tværs af branchen.

”Eaton i Danmark har allerede en bred produkt-, løsnings- og service-portefølje. Vores fokus fremover vil være på at styrke vores organisation og strømline vores samarbejde med vigtige partnere for at udvide vores position på markedet. Blandt andet vil vi teame op med vores nordiske region for at opnå driftsfordele,” siger Nick Luitwieler.

Nick Luitwieler har en mastergrad i Business Administration og en bachelorgrad i Electrical Engineering fra The Royal Dutch Navy.

Privat bor han i Greve med sin kone og tre børn.