EcoFlow lancerer RIVER 2-serien i Norden: de bedste bærbare powerbank under 1kWh
Hjem NYE PRODUKTER EcoFlow lancerer nu RIVER 2-serien i Norden: de bedste bærbare powerbank under 1kWh

EcoFlow lancerer nu RIVER 2-serien i Norden: de bedste bærbare powerbank under 1kWh

Af Redaktionen

EcoFlow, virksomheden med miljø- og energivenlige strømløsninger, lancerer tre nye enheder i RIVER 2-serien, som består af klassens bedste, prisvenlige bærbare strømforsyninger under 1kWh.

Batteriet er 80% opladt på kun 48 minutter med sin ultra-lange levetid, leverer serien det mest kosteffektive strømforsyning i sin kategori og er en pålidelig energikilde til et liv på landevejen eller som sikkerhedsback-up i hjemmet.

Serien, der består af modellerne RIVER 2, RIVER 2 Max og RIVER 2 Pro, har avancerede LFP-batterier og vejer kun 3,5 kg., hvilket gør det lettere og hurtigere at tage med på farten end nogensinde før.

Med priser fra 2.399 kr. og en produktlevetid, der er seks gange så lang som gennemsnittet i branchen, er RIVER 2-serien med til at skabe et nyt niveau af langsigtet værdi på markedet for bærbare strømforsyninger og sikrer samtidig, at så mange mennesker som muligt kan få adgang til det allernyeste inden for bæredygtig energi innovation.

“Lanceringen af RIVER 2-serien understreger EcoFlow sin forpligtelse til meningsfuld innovation, der løser problemer i det virkelige liv. Med en usikker økonomi og miljømæssig udsigt ønsker vi at gøre ren, bærbar energi tilgængelig for alle, overalt. EcoFlow RIVER 2-serien gør dette er muligt og tilbyder praktiske, fleksible og overkommelige energiløsninger til eventyr i det fri eller under strømafbrydelser derhjemme,” siger Bruce Wang, CEO for EcoFlow.

Energi til livet på landevejen og livets uforudsete øjeblikke

Med EcoFlows innovative X-STREAM-teknologi genoplades RIVER 2-serien i gennemsnit 5 gange hurtigere end sammenlignelige produkter på markedet. Standard RIVER 2-modellen kan genoplades fra 0-80 % på kun 48 minutter, og selv den højeste kapacitetsmodel, RIVER 2 Pro, genoplades fuldt ud på kun 70 minutter. Dermed kan brugerne være sikre til at have nok energi med på den spontane dagstur eller til sammenkomster, selv når planerne er lavet i sidste øjeblik.

Alternativt kan RIVER 2-serien oplades via solenergi for at give brugerne en nem måde at opnå en grønnere livsstil. Med sin maksimale solenergiindgang på 220W kan RIVER 2-serien genoplades helt på så lidt som 3 timer ved hjælp af EcoFlows bærbare solpaneler.

Pålidelig og sikker energi mange år ud i fremtiden

EcoFlow lancerer nu RIVER 2-serien i Norden: de bedste bærbare powerbank under 1kWhAlle tre modeller af RIVER 2-serien er udstyret med de ypperste, langtidsholdbare LiFePO4 (LFP) batterier. Sammenlignet med et industrigennemsnit på 500 cyklusser opnår RIVER 2-serien 6x længere levetid og kan klare 3.000 cyklusser på én levetid og tillader brug én gang dagligt i næsten 10 år. LFP-batterier giver et mere sikkert og mere pålideligt output og kan modstå mere ekstreme temperaturer, hvilket gør det muligt at bruge RIVER 2 selv under vanskelige vejrforhold. Derudover kommer alle EcoFlow RIVER 2-modeller med fem års garanti.

Pålideligheden ses også tydeligt på ‘Reliable Charger’-certificering, hvor RIVER 2 er blevet den første i den bærbare el-industri, der er blevet certificeret af TÜV Rheinland, den globale leder inden for uafhængige test-, inspektions- og certificeringstjenester.

TÜV Rheinlands ‘Reliable Charger’-certificering evaluerer primært sikkerheden og pålideligheden af opladning og afladning af bærbare power stationer i forskellige virkelige scenarier gennem videnskabelige og objektive testmetoder. Ved at overveje disse og andre aspekter af den faktiske brugeroplevelse, udviklede TÜV Rheinland et strengt certificeringsprogram for RIVER 2-serien. En stringent og omfattende evaluering blev derefter udført ved hjælp af tre store teststrategier, herunder evaluering af spændingsstabilitet, cykluslevetid, energikonverteringseffektivitet, opladnings- og afladningstemperatur og andre grundlæggende operationer, samt sikkerhedsverifikation og brugssikkerhedstest.

Økonomisk energi fra dag ét og frem

For at afspejle EcoFlows ønske om at gøre miljøvenlige energiløsninger mere tilgængelige end nogensinde før, er RIVER 2-serien prissat op til 34 % billigere end sin forgænger. Serien spænder fra kun 2.399 kr. for standard RIVER 2 til 6.199kr. for 768Wh Pro-modellen, og serien giver en entry-level-løsning til en overkommelig startpris. På lang sigt eliminerer seriens hurtige genopladningshastigheder og ultralange produktlevetid behovet for regelmæssig udskiftning, hvilket gør RIVER 2-serien til markedets mest omkostningseffektive udvalg af bærbare power stationer under 1 kWh.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>