ECOVACS ROBOTICS – Rene gulve til alle!

Uanset om behovet er en avanceret all-round robotstøvsuger med kunstig intelligens eller en kraftfuld robotstøvsuger til nybegynderen, der har behov for både at kunne støvsuge og moppe sine gulve, så er den at finde i sortimentet fra ECOVACS ROBOTICS – en af markedets førende leverandører af intelligente rengøringsrobotter.

ECOVACS ROBOTICS - Rene gulve til alle! 1
ECOVACS OZMO T8 AIVI

I ECOVACS sortimentet er der en løsning, der passer til ethvert rengøringsbehov uanset boligens størrelse og kundens budget. Modellerne i T8-serien er overbevisende og kommer med den nyeste teknologi, der effektivt identificerer forhindringer, og i U2-serien fås basismodellerne, der effektivt bekæmper snavs og pletter i én arbejdsgang, samt U2 PRO-modellen der er særlig velegnet til kæledyrsejere.

T8-serien: Kraftfuld og intelligent

Robotstøvsugerne i ECOVACS T8-serien, der både suger og mopper, består af DEEBOT OZMO T8 og T8+ – begge modeller er spækket med den nyeste teknologi. Her er målet at understøtte den daglige rengøring af gulvene så smart og effektivt som muligt. Alle robotstøvsugerne i denne serie anvender den nyeste OZMO™ Pro Mopping Teknologi, som ved hjælp af højfrekvens vibrationer fra den elektrisk styrede moppeplade fjerner selv de mest genstridige pletter.

Derudover sikrer den kraftfulde sugeteknologi en høj sugeevne og det bedste rengøringsresultat. En opladning af batteriet varer i op til tre timer og kan rengøre ca. 300 kvm. Er robotstøvsugeren ikke færdig, kører den automatisk tilbage til basestationen, og fortsætter når den er genopladt.

DEEBOT OZMO T8 AIVI med avanceret AI teknologi

Den nyeste generation af AIVI™ teknologi (Artificial Intelligence and Visual Interpretation), udviklet af ECOVACS selv, gør brug af kunstig intelligens, hvorved robotstøvsugeren genkender og undgår diverse objekter såsom sko, sokker, opladerkabler, tøjdele m.m. En integreret On-demand-Live-Videostream-funktion, gør det også muligt for brugeren at interagere med enheden og live følge rengøringsprocessen.

Når robotstøvsugerens kamera er aktiveret kan hjemmet ses ‘live’ via ECOVACS HOME App, uanset hvor man befinder sig. TrueMapping Teknologi står for at kortlægge omgivelserne. På den måde kan robotstøvsugeren planlægge en effektiv rengøring på få sekunder – selv i mere komplekse boliger. Robotstøvsugeren kan også scanne flere etager og gemme op til to kort samtidig. Endelig er det muligt individuelt at bestemme, hvilke rum der skal rengøres, og det er selvfølgelig også muligt at definere virtuelle grænser, så robotstøvsugeren undgår specifikke områder i hjemmet, som brugeren selv nemt kan definere via ECOVACS HOME App’en.

DEEBOT OZMO T8 AIVI forhandles til en vejledende pris på DKK 6.199.

DEEBOT OZMO T8 OG T8+: Ekspert i genstande

Stoleben, gardiner eller småting, der ligger på gulvet, er ikke noget problem for DEEBOT OZMO T8. Det sikrer den topmoderne TrueDetect 3D – Technology, som anvender 3D scanning til at identificere selv de mindste ting, der måler ned til få millimeter. For eksempel identificeres dørtærskler der er for høje og lave steder såsom under skabe og sofaer, derved undgår robotstøvsugeren at sidde fast. Men også ting som fx kabler eller hjemmesko kan nemt undgås. Endelig har robotstøvsugerne en forbedret evne til at identificere mørke flader, ja selv mørke tæpper bliver ikke længere fejlagtigt antaget for at være trappetrin. Ligesom T8 AIVI er også T8 og T8+ udstyret med TrueMapping Teknologi – så de er lige så meget på hjemmebane i smalle gangarealer eller kaotiske kontorer, som de er i store opholdsrum og på flere etager.

DEEBOT OZMO T8 fås med ‘auto-empty station’

For alle de som ønsker at bruge endnu mindre tid på rengøring og vil undgå beskidte fingre, vil den automatiske tømmestation blive en yndlingsgadget: Den automatiske tømmestation suger snavset op fra robotstøvsugeren i engangsposen, der rummer 2,5 liter – nok til 30 dages brug. En “Forstyr ikke”-indstilling sikrer, at tømning ikke finder sted i et bestemt tidsrum. Den automatiske tømmestation kan købes som ekstra tilbehør til DEEBOT T8 OG T8 AIVI.

DEEBOT OZMO T8 koster vejledende DKK 5.499. DEEBOT OZMO T8+ inklusiv automatisk tømmestation koster vejledende DKK 6.999. Den automatiske tømmestation kan købes separat for DKK 2.499.

DEEBOT U2 og U2 PRO: Fuld af kraft til at bekæmpe snavs og pletter:

For første gang er OZMO Pro Mopping Teknologi nu også tilgængelig i producentens billigste model. Det systematiske Smart Move Navigation gør rengøringen endnu hurtigere og mere effektiv, og sugestyrken er også blevet markant forøget sammenlignet med forgængeren i D500-serien. For at sikre at mindst muligt snavs efterlades rengør DEEBOT U2-serien i fire stadier. Sidebørsterne flytter støvet ind i sugekanalen og hovedbørsten løfter støvet, selv fra gulvtæpper. Den parallelle proces hvor der støvsuges og moppes i én arbejdsgang sikrer en grundig rengøring. Batteriet i U2 holder strøm i op til 110 minutters støvsugning og rengør ca. 180 kvm. Batteriet i U2 Pro holder strøm i op til 150 minutters støvsugning.

Ekstra til dem med husdyr

Hvis gulvet er fyldt med spor af hundepoter og dyrehår, vil DEEBOT U2 PRO være en kærkommen hjælper. Denne robotstøvsuger har et innovativt udstyr til kæledyr, der med sine filtrefri børster og 800 ml. store støvbeholder er særlig velegnet til hjem med mange dyrehår.

For at beskytte særlige områder i boligen mod rengøring kan der anvendes nogle magnetiske bånd. Dette valgfri tilbehør til DEEBOT U2 og U2 PRO er tilgængeligt separat hos udvalgte forhandlere eller i ECOVACS shoppen til en pris på DKK 279.

Den hvide DEEBOT U2 fås hos ECOVACS forhandlere til en vejledende pris på DKK 1.799. Den sorte DEEBOT U2 PRO med udstyr til kæledyr fås hos ECOVACS forhandlere til en vejledende pris på DKK 2.199. Det valgfri tilbehør til kæledyr fås til DEEBOT OZMO U2 til en vejledende pris på DKK 349.