ECOVACS tips og tricks: Rengøring for allergikere

En rar, opryddet og støvfri bolig er både lækker og ekstrem vigtigt for en allergiker.

Men vejen dertil er desværre ofte brolagt med stakåndethed, en næse der løber og andre ubehagelige reaktioner på pollen-, støv- og kæledyrsallergi. ECOVACS er den praktiske hjælper, der gør det muligt igen at tage en dyb indånding i eget hjem.

En støvsugerrobot er den praktiske husholdningshjælp til de der har travlt eller bare virkelig godt kan lide, at der altid er rent. Men allergikere kan også drage fordel af de smarte støvsugerrobotter fra ECOVACS. Hvad enten det skyldes de fine filtre, OZMO teknologien eller fjernbetjeningen, så hjælper DEEBOT robotterne med rengøringen, uden at det medfører yderligere anstrengelser for allergikerne.

Fine filtre giver ren luft

Allergi kan fremkaldes på mange forskellige måder, men nogle af de mest almindelige reaktioner fremkaldes i forhold til støv, pollen eller kæledyr. DEEBOT fra ECOVACS er udstyret med nogle særdeles effektive filtre: et tredelt system der består af et metalnet, en svamp og et fint støvfilter, som reducerer de forskellige ting i luften, som udløser allergi og astma. DEEBOT 710 (DKK 3.499) har fx et sådan filtersystem og kan også indstilles på den kraftfulde MAX-indstilling. Den intelligente Smart NaviTM 2.0-navigationsteknologi samt betjeningen via app eller Alexa gør D710 til en moderne ven for allergikere med hang til rengøring.

DEEBOT 900 (DKK 3.799) er endda endnu smartere: Udover det meget effektive og fine støvfilter, leveres D900 med Smart NaviTM 3.0 Mapping & Navigation teknologi: en laserteknologi, hvormed DEEBOT scanner omgivelserne og skaber et detaljeret kort over gulvet, som gemmes i app’en. Der kan du også oprette virtuelle rengøringsplaner, definere områder der kræver intensiv rengøring eller indstille virtuelle grænser for DEEBOT.

Med en enkelt overtørring kan meget skidt fjernes

Især i foråret er mange mennesker plaget af høfeber. Pollen hænger fast i tøj, hår og på de fleste overflader og det generer luftvejene hos allergikerne. Det eneste, der ofte hjælper, er at tage et brusebad, vaske håret og skifte sengetøj og overtøj så ofte som muligt. Det samme gælder gulvene. En solid fjernelse af allergenerne kræver kun fugtig aftørring. DEEBOT robotterne understøtter dette med deres OZMO™ wiping-teknologi. De robotter, der både støvsuger og tørrer af, har en vandtank og kan således fjerne pollen fra fliser, parket, laminat og andre hårde gulve. DEEBOT OZMO 930 (DKK 4.799) er særlig smart: Den revolutionerende OZMO-teknologi muliggør en to-trins gulvrengøring og kan støvsuge og tørre i én arbejdsgang. OZMO 930’s sensorer registrerer, om DEEBOT’en kører på hårdt gulv eller tæppe og undgår tæpperne, hvis vandtanken er tilsluttet. Når vandtanken er fjernet, rengør OZMO 930 alle typer gulve og øger endda sugekraften på tæpper. Det betyder, at rengøringen på bedste vis tilpasses omgivelserne. Smart NaviTM 3.0, det meget effektive fine støvfilter-system og den intuitive, enkle betjening gør OZMO 930 til en all-rounder for allergikere.

Det bedste råd er at holde sig væk!

Særligt når du støvsuger gulve, sker der præcis det, du vil undgå i forbindelse med rengøring: den luft du indånder er fuld af allergifremkaldere. Der er kun en måde hvorpå du kan undslippe den støv, der hvirvles op: ganske enkelt ved ikke at være hjemme. Derfor tilbyder DEEBOT’s smarte fjernbetjening den ideelle løsning. Ved hjælp af en app og forudindstillede rengøringsplaner kan allergikere simpelthen undgå de kritiske områder med støv, når DEEBOT arbejder. En god gåtur i frisk luft gør underværker, mens støvsugerrobotten derhjemme tager sig af dyrehår, pollen og støv.

Fra DEEBOT Slim 2 (DKK 1.799) til den professionelle model DEEBOT Pro930 (DKK 6.999) med integreret håndholdt støvsuger, tilbyder alle DEEBOTs app-betjening, der belejligt starter rengøringsprocessen på sikker afstand.