EDRMedeso og PTC indgår partnerskab
Hjem Nyheder EDRMedeso og PTC indgår partnerskab

EDRMedeso og PTC indgår partnerskab

Af Redaktionen

PTC, som er førende inden for IoT, og EDRMedeso, som er en betroet partner indenfor simulering for industrivirksomheder har i dag annonceret et partnerskab.

EDRMedeso og PTC indgår partnerskab

Niklas Lindwall, direktør for EDRMedeso

Formålet er at give deres kunder let, hurtig og pålidelig udrulning af teknologi inden for digitale tvilling på tværs af det Nordeuropa (Storbritannien, Norden og Baltikum).

“Sammen med vores mest betroede kunder har vi allerede skabt utallige applikationer til digitale tvillinger, og vi ser at vores kunder er begyndt at høste fordelene og skabe nye forretningsmodeller omkring dem. For at tage det næste skridt og skabe fuldt ud kommercielle applikationer, har vi brug for en stærk IoT-platform. Og PTC er førende på det område ifølge de analysefirmaer som Forrester, Gartner og IDC. Derfor ser vi frem til at tilføje deres kompetencer inden for software til vores eksisterende portefølje,” siger Niklas Lindwall, direktør for EDRMedeso.”

“Vi anerkender EDRMedeso som en frontløber indenfor implementering af digitale tvillinger. Deres langvarige viden og kompetencer inden for simulering og implementering af ANSYS’s softwareløsninger vil blive et vigtigt aktiv for os fremadrettet, og vi er begejstrede for dette partnerskab og, hvad det kan gøre for udrulningen af teknologi inden for digitale tvillinger i Nordeuropa,” siger Georges Millet, Vice President Channel Sales EMEA PTC.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>