EET Group køber Convena Distribution
Hjem TEKNIK EET Group køber Convena Distribution

EET Group køber Convena Distribution

Af Redaktionen

Opkøbet af Convena Distribution sker som led i en fokuseret ekspansionsstrategi og understreger EETs position som en betydelig Paneuropæisk markedsleder indenfor value-add distribution af IT-produkter.

EET Group og ejerne af Convena Distribution har indgået aftale om, at EET med effekt fra 23. maj 2023 overtager alle aktier i Convena Group.

Convena Distribution er en af de førende internationale IT-distributører i Europa med en årlig omsætning på € 80 millioner og mere end 19 års erfaring indenfor industrien. Virksomhedens 90 medarbejdere servicerer mere end 4000 kunder i +30 lande fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Holland og Sverige.

EET Group køber Convena DistributionSøren Drewsen, CEO i EET Group, udtaler: ”Vi er utrolig glade for at kunne byde Convena velkommen i EET familien. Dette opkøb er et vigtigt strategisk træk for os, da det vil styrke vores markedsposition og kompetencer betragteligt med en stærkt kommerciel drevet organisation og en stor kundebase. Det passer perfekt ind i vores brede udbud af services understøttet af tætte relationer til vores leverandører og vil være med til yderligere at cementere EET som en ledende spiller indenfor value-add IT-distribution.

Convena Distribution har et stærkt omdømme i industrien og er kendt for deres høje service og kommercielle mindset, og EET vil få gavn af dette ved at inkorporere Convena Distributions ekspertise og færdigheder i virksomhedens daglige arbejde. Opkøbet vil give EET en konkurrencemæssig fordel i markedet og skabe vækst.

Som kommentar til opkøbet udtaler Ulrik Bøttner og Peter Garber, ejere af Convena Distribution: ”Vi er utrolig stolte af den rejse, Convena har været på de sidste år og af vores fantastiske stab, som har drevet Convena til det selskab, det er i dag. Vi er glade for at Convena bliver opkøbt af et selskab, som deler vores værdier, og vi er overbeviste om, at Convenas kommercielle ånd vil leve videre og trives med EET’s avancerede teknologiske platform og imponerende produktportefølje. Vores kunder vil uden tvivl være i gode hænder hos EET”.

Opkøbet af Convena Distribution er det seneste i en serie af strategiske træk fra EET for at udbygge deres forretning og sikre langsigtet vækst. Convena Distribution er EET Group’s 30. opkøb siden 2015 og nummer 2 i 2023 efterfulgt af den Belgiske distributør Tridis, som blev købt i april.

De finansielle vilkår i opkøbet er ikke offentliggjort.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>