EET indgår samarbejde med engelske QDOS

EET Europarts har netop indgået et samarbejde med engelske QDOS, der blandt andet producerer beskyttelsesskærme og cases til både telefoner og tablets.

EET indgår samarbejde med engelske QDOS 1Senest har QDOS lanceret en serie af miljøvenlige cases, fremstillet af 100% biologisk nedbrydeligt materiale. Særligt den miljøvenlige profil har gjort samarbejdet interessant for EET.

Da den generelle levetid for smartphones er steget betragteligt indenfor de seneste år, er forbruget af covers steget tilsvarende. Ofte videregives smartphones i familien, og behovet for covers med et personligt præg stiger, når telefonen skifter ejer på tværs af generationer. I en tid hvor vi mere end nogensinde før mærker et globalt pres på miljøet, stilles der derfor også skærpede krav til måden vi producerer på, og det gælder ikke mindst elektronik og tilbehør.

QDOS er en af de tilbehørs-producenter, der har forstået vigtigheden af at gøre deres produkter miljøvenlige, hvorfor de i år har lanceret deres første cases udviklet i et 100% biologisk nedbrydeligt materiale. Den nye serie imødekommer en efterspørgsel i markedet, som EET glæder sig over nu at kunne efterleve.

”Udover at QDOS i almindelighed er kendt for at producerer både beskyttelsesglas og cases af særdeles høj kvalitet, så har tungen på vægtskålen for os været, at de nu også er gået ind i at producere produkter med et særligt miljømæssigt fokus. Der er ingen tvivl om, at vi ser en generel øget efterspørgsel efter mere miljøvenlige produkter, og med indgåelsen af samarbejdet med QDOS får vi nu mulighed for at imødekomme denne efterspørgsel i markedet”, siger Allan Friis, Sales Director, Retail hos EET Europarts.

Også hos QDOS er man glade for det nyetablerede samarbejde, der giver virksomheden adgang til distribution i hele Norden samt Baltikum.

”Vi er utrolig glade for at kunne indlede et samarbejde med EET Europarts. Kombinationen af det unikke produktsortiment af høj kvalitet udviklet af QDOS samt EET’s omfattende distributionsnetværk, opbygget igennem mange år, gør os fuldt overbeviste om, at vi sammen kan skabe en enorm succes”, siger Susan Lazareff, Medstifter af QDOS.