EET og Honeywell Security har indgået en disitributøraftale

EET har som totalleverandør inden for sikkerhed og overvågning nu også mulighed for at hjælpe vores integratorer og installatører, der allerede har et veletableret kundeforhold til EET, som en “one-stop-shop” med Honeywell Security’s løsninger.

EET og Honeywell Security har indgået en disitributøraftale 1
Bo Ørbjerg (tv), Business Line Director Surveillance & Security EET Group, ses her sammen med Andreas Silvede, Sr Territory Manager – Nordic Distributors Honeywell.

”Jeg er glad for at kunne annoncere en ny aftale mellem Honeywell Security og EET, som vil hjælpe med at udvide begge virksomheder i hele Europa. EETs vækststrategi og serviceniveau er helt i tråd med Honeywell Security’s løsninger og fokus. “Vi ser frem til et langt og vellykket samarbejde med EET”, siger Honeywells Andreas Silvede, Sr. Territory Manager, Nordic Distributors.

“Med den øgede sammenkobling mellem videoovervågningssystemer og andre systemer såsom indbrudsalarm og adgangskontrol har EET indgået et samarbejde med Honeywell Security og er nu i stand til at tilbyde vores kunder en komplet løsning med en fælles platform i skyen” siger Bo Ørbjerg, Business Line Director, Surveillance & Security, EET Group.

“Vores løsninger inden for sikkerhed og overvågning er forbedret med Honeywell Security, og vi er glade for, at de valgte os som partner. Samarbejdet er allerede godt i gang, og vi ser frem til en spændende rejse fremad”, siger Søren Goldstrand Lauridsen, Sales Manager, Surveillance & Security hos EET Danmark.