EET udvider samarbejdet med Epson

EET Danmark udvider samarbejdet med Epson og vil fremover distribuere Epsons produkter indenfor tre forretningsområder, som tæller Point of Sales, Pro-AV og nu altså også Consumer Electronics, hvor fokus blandt andet vil være på produkter som Epson Home Cinema projektorer samt alle Epsons printere til forbrugsmarkedet.

EET udvider samarbejdet med Epson
Epson EcoTank med genopfyldelig blæktank

Særligt med Epson EcoTank har Epson taget et kvantespring i forhold til konkurrenterne og er i dag førende på det private forbrugsmarked samt blandt de små og mellemstore virksomheder, når det gælder denne type produkter.

Her har Epson EcoTank-teknologien, der bruger genopfyldelige blæktanke, i særdeleshed vundet en stor plads blandt de miljøbevidste forbrugere og forretningsdrivende.

”Hos EET er vi stolte over nu yderligere at kunne udvide vores samarbejde med Epson. Vores salgsspecialister indenfor POS og Pro-AV har igennem mange år været rådgivende omkring og distribueret Epsons produkter, og nu får vi endelig muligheden for at tilbyde en endnu større del af Epsons produktportefølje til vores forhandlere. Det er der en god synergieffekt i, som vi føler os overbeviste om vil komme både Epson og EET til gode. Epson er en markedsledende virksomhed, der har fokus på CO2-aftrykket i deres produktion, hvilket passer godt ind i EET’s strategi og samtidig er noget vores forhandlere efterspørger”, siger Allan Friis, Sales Director, Retail, EET.

Også hos Epson glæder man sig over det udvidede samarbejde med EET.

”Hos Epson kender vi EET gennem mange års samarbejde, og vi ved, deres team er dedikeret til at yde et seriøst rådgivnings- og salgsarbejde til stor gavn og nytte for vores fælles kunder. Det er derfor meget naturligt for os, at vi nu udvider dette samarbejde til også at omfatte vores produkter indenfor forbrugerelektronik, hvorved vi kan sikre vores forhandlere den bedste rådgivning og forsyningssikkerhed også på dette område”, siger Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager, Epson Danmark.