eGISS udvider forretning med opkøb af Scriptor
Hjem Nyheder eGISS udvider forretning med opkøb af Scriptor Technology

eGISS udvider forretning med opkøb af Scriptor Technology

Af Redaktionen

eGISS A/S har opkøbt Scriptor Technology A/S, førende leverandør af løsninger til printmanagement.

Opkøbet er første skridt i en større strategisk satsning.

 eGISS A/S, der udruller komplette it-hardwareløsninger for globale virksomheder, har købt Scriptor Technology A/S, der er leverandør af løsninger til printmanagement.

eGISS udvider forretning med opkøb af Scriptor

Jesper Ravn, administrerende direktør i eGISS

”Vi er meget glade for at have indgået en aftale med Scriptor Technology. Vi overtager en professionel virksomhed med meget dygtige medarbejdere, der ligesom os er vant til at simplificere og løse it-udfordringer for deres kunder. Jeg er overbevist om, at vores nye, stærke kompetencer inden for printmanagement vil komme vores kunder til gode og gøre os til en endnu stærkere it-partner,” siger Jesper Ravn, administrerende direktør i eGISS.

Scriptor Technology har 20 medarbejdere og mere end 30 års erfaring inden for print, digitale dokumentprocesser og håndtering af både fysiske og digitale dokumenter. Virksomheden har desuden udviklet et unikt system, der automatisk bestiller og leverer printerkomponenter til internationale virksomheder.

”eGISS er et globalt anerkendt kvalitetsbrand, og vi er stolte over, at vi er blevet en del af familien. Det styrker vores markedsposition, og jeg ser frem til at udbrede vores unikke løsninger til flere internationale kunder i samarbejde med teamet hos eGISS,” siger Peter Perregaard, direktør i Scriptor Technology A/S.

eGISS’ strategi er udarbejdet i forbindelse med, at den engelske kapitalfond EMK Capital opkøbte virksomheden i marts 2021. Målet er at udvide eGISS’ kompetenceområder, produktportefølje samt opnå større geografisk rækkevidde til fordel for kunderne, der består af multinationale virksomheder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>