Elgiganten lancerer nye stærke kundefordele
Hjem Nyheder Elgiganten lancerer nye stærke kundefordele

Elgiganten lancerer nye stærke kundefordele

Af Redaktionen

Prismatch i 30 dage, annoncegaranti og køb & prøv i 30 dage. Det er nogle af de fordele, som kunder i Elgiganten nu får glæde af. ”Vi ønsker at sætte nye standarder for god kundeservice,” siger adm. direktør Peder Stedal.

Elgiganten lancerer nye stærke kundefordele 1

Prismatch i 30 dage, annoncegaranti og køb & prøv i 30 dage. Det er nogle af de fordele, som kunder i Elgiganten nu får glæde af.

Elgiganten lancerer nu en stribe nye kundefordele, der løfter kundeoplevelsen yderligere. Målet er at give markedets bedste kundeservice – også efter købet.

”I Elgiganten kan man regne med, at prisen er god og udvalget gigantisk, men vi ved også, at trygheden efter handlen er noget af det, der betyder allermest for vores kunder. Derfor lancerer vi nu det, som vi mener er markedets suverænt mest attraktive kundefordele,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Prismatch i 30 dage, annoncegaranti og køb & prøv i 30 dage. Det er nogle af de fordele, som kunder i Elgiganten nu får glæde af.

”Kunderne har måske behov for ekstra tid til at tænke sig om eller er nervøse for, om prisen måske falder yderligere. Begge dele har vi nu løst. Vi lancerer køb & prøv i 30 dage, så kunderne er helt sikre på, at de får det rigtige produkt med hjem, og derudover lancerer vi prismatch også i 30 dage, så man kan være helt sikker på, at man får markedets bedste pris. Det mener vi er god kundeservice,” siger den administrerende direktør.

Udover 30 dages køb & prøv og 30 dages prismatch lanceres desuden en ny annoncegaranti, der skal sikre, at man som kunde aldrig går forgæves efter et produkt man har set annonceret.

”Jeg har altid sagt, at vores kunder er vores gæster, og vi ønsker at give dem en forrygende oplevelse hver eneste gang. Det indebærer blandt andet også, at de kan regne med, at de kan få fat i det produkt, som vi har annonceret med. Er der udsolgt, så finder vi et tilsvarende eller bedre produkt til samme pris,” siger Peder Stedal.

DE NYE KUNDEFORDELE I ELGIGANTEN:

  1. PRISMATCH I 30 DAGE: Kunderne skal altid trygt kunne regne med, at de gør en god handel i Elgiganten. Derfor tilbydes prismatch, der matcher den laveste pris i op til 30 dage efter køb*
  2. ANNONCEGARANTI:  Der garanteres, at kunder ikke går forgæves efter de annoncerede varer indenfor den oplyste tilbudsperiode*
  3. KØB & PRØV I 30 DAGE: Man skal være helt tryg og sikker i sit køb. Derfor er returretten udvidet helt op til 30 dage*

*Læs betingelser her: Elgigantens kundefordele

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>