Elretur køber over 400 containere
Hjem BÆREDYGTIGHED Elretur køber over 400 containere

Elretur køber over 400 containere

Af Redaktionen

Elretur foretager en strategisk investering i sin infrastruktur, og den fynske virksomhed Nipa har fået sin største ordre nogensinde.

Elretur, der er en non-profit-organisation og sørger for ansvarlig og omkostningseffektiv indsamling og håndtering af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser, har købt over 400 containere.

De mange containere er købt hos den fynske virksomhed Nipa fra Tommerup, der producerer belysningsmaster og containere. De første containere er leveret, og de sidste leveres inden den 1. marts 2024.

Elretur køber over 400 containere

Morten Harboe-Jepsen, Elretur til venstre og Jesper Skytte, Nipa til højre

”Vi har undersøgt markedet grundigt, og alt inklusive, når der tages højde for omkostninger til fragt, leveringstid og sidst men ikke mindst kvalitet, er der tale om en konkurrencedygtig pris. For Elretur er der tale om en strategisk investering, der forbedrer vores infrastruktur. Vi får opgraderet vores containere, og fremover er vi ikke i samme omfang afhængig af at leje containere, siger Morten Harboe-Jepsen,” direktør i Elretur.

Ordren beløber sig til et pænt to-cifret milionbeløb, og for Nipa er der tale om virksomhedens største ordre nogensinde.

”Det er historisk. Indtil nu har vores største ordre været på 100 containere, så der er tale den største ordre nogensinde for os, og jeg synes, det er fantastisk, at sådan en stor ordre kan lande i Tommerup hos en lille familieejet virksomhed. Jeg er stolt og beæret over, at Elretur tiltror os denne opgave og ikke køber containerne i udlandet,” siger Jesper Skytte, der er direktør i Nipa.

Der er tale om 400 stk. 36 m3 om containere i målene 6,5 m. x 2,55 m. x 2,35 x (længde x bredde x højde), som er bygget til at køre på genbrugspladser.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>